asdf

Thor legkorábban csak 2017-ben ragadhat pörölyt

A várakozásokkal ellentétben az asgardi félisten harmadik önálló kalandja csak később, 2017-ben érkezhet a mozikba!

Az előrejelzések alapján mindenki 2016 környékére várta az új Thor-film premierjét -párban az Amerika Kapitánnyal-ám Chris Hemsworth nyilatkozatából kiderült, hogy több idő fog eltelni a két önálló kaland között. A papírforma azért is borult fel, mert a Marvel bizalmát most inkább az új karakterek - Hangya, Doctor Strange - bevezetése és a jövedelmezőbb filmjeinek folytatásai - Amerika Kapitány - élvezik. Ezek közül az Ant-Man projekt már kezd testet ölteni. Muszáj is haladniuk, ha tartani akarják a 2015-ös bemutató dátumot. Ellenben a Marvel varázslója továbbra is egyhelyben toporog. A folyamatos írócserék mellett még a megfelelő főszereplőt sem sikerült megtalálniuk. Legutóbb titkos favoritként Joaquin Phoenix-et rebesgették, ami izgalmas választás lenne. Ideje lesz rákapcsolniuk, mert a Thor 3 csúszásával valószínűleg a Doctor Strange foglalja el a 2016-os premier dátumot.

thor_3_chris_hemsworth

De mi lesz Thor-ral? Megnyugtatnék mindenkit: biztosan lesz egy újabb nagyfilm az asgardi félistennel. Az írókat már leszerződtették a projekthez, az idő pedig mellettük dolgozik, mert sok negatív kritika érte a Thor: Sötét világot, amiatt, hogy semmi frissítést nem hozott a Marvel-univerzumba, szemben az Amerika Kapitány második önálló filmjével, ami egy új színnel – politikai thriller – gazdagította a Marvel palettáját.  A Thor 3 elkészültét tovább biztosítja az, hogy Chris Hemsworth is hosszú távú szerződést – hat filmre – kötött a Marvel-lel, így neki kötelessége újra pörölyt ragadnia. Egyébként maga a színész is azt javasolta, hogy ne rohanjanak túlságosan az új Thor-filmmel.

A Chris Hemsworth-rajongóknak pedig nem kell hiányolniuk a kedvencüket a Bosszúállók: Ultron kora után, ugyanis több filmben is főszerepet vállalt. 2015 januárjában az új Michael Mann-film, a Blackhat élén láthatjuk, amit Ron Howard alkotása, A tenger szívében követ. 2016-ban a Hófehér és a vadász 2-vel tér vissza a mozikba, amit megkoronáz - premierdátum még nincs - a Doc Savage c. kalandfilmmel.

Megosztás facebookon