asdf

Thor után Amerika kapitány is karaktert vált

  • Szerző: Medve Pál
A nyugati kontinens patrióta hőse, Steve Rogers (a Bosszúállókban Chris Evans) eltávozik a Marvel képregények univerzumából és helyét Sam Wilson fekete hőse veszi át.

2014-től Steve Rogers átadja csillaggal fémjelzett pajzsát az Amerika kapitány: Tél katonája Sólyomának (Falcon). Az élőszereplős filmben megismert fiatal szuper erő nélküli hősnek lesz a feladata, hogy megvédje Amerika népét és földjét. A mostani Marvel képregény változtatás nem váltott ki akkor a káoszt, mint az új szuperhősnő Thor bejelentése, de a kérdés itt is még megválaszolatlan marad. Vajon mennyiben befolyásolja majd a szuperhős mozik világát a képregényes módosítások? Egyenlőre  annyi biztos, hogy Chris Hamsworth (Thor) és Chris Evans (Amerika kapitány) is rendelkezik még három darab Marvel filmes szerződéssel - ebből a még be nem mutatott Bosszúállók 2. már benne van. 

captain-america-winter-soldier-chris-evans-anthony-mackie

Pikantériája lehet a dolognak, hogy - a női Thorral szemben - már élőszereplőként is megismerkedhettünk Sam Wilsonnal a Tél katonája második kapitányos epizódjában. Ha fikciózunk, akkor ebben az esetben már könnyebb elképzelni az élőszereplős szerepváltást is. Hogy ez jó, vagy rossz? A rajongók majd eldöntik, ahogyan a tegnap bejelentett női Thorral is. 

Megosztás facebookon