asdf

Tim Burton lecserélte Johnny Deep-et?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Tim Burton-nek, az elmúlt évtizedekben Johnny Depp volt az egyik legnagyobb favoritja. Ám az egyik legsokoldalúbb, mégis legkövetkezetesebb életművű rendezőjének új múzsája van: Eva Green.

"Magamat látom benne. Nehezen kiismerhető. Van benne valami titokzatos és nem könnyen nyíló, ami nagy ritkaság a mai világban. Az emberek azt hiszik rá, hogy „sötét”, pedig annál sokkal érdekesebb. Rólam is szokták azt hinni, hogy vonz a világ sötét oldala, de tévednek. Egyszerűen szeretek feketében járni. Mindketten komplikáltan nézünk a világra. Mindkettőnket érdekel, ami szokatlan."  – ismerte el a rendező.

eva-green-vándorsólyom

eva_green_premiere

A rendező új filmje, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, amelynek a francia származású Eva Green a címszereplője, tökéletesen megfelel a rendező kissé furcsa, kalandos világlátásnak.

green_burton_butterfield

Vándorsólyom kisasszony szerintem a 21. század Mary Poppinsa. A regényben idős, de én mindig valami furcsa szépségnek képzeltem. Mary Poppins elképesztően fura. Ő pedig egy elképesztően fura változata az elképesztő furának…"  – magyarázta a rendező.

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei/Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children - Hazai bemutató: 2016. szeptember 29.

Megosztás facebookon