asdf

Több országot is érint a Bosszúállók folytatása

A Bosszúállók második részében kedvenc szuperhőseink nem ragadnak le Amerikában, hanem ezúttal egy igazi nemzetközi küldetésben kell helyt állniuk.

A film nagy részét a londoni Pinewood Stúdióban forgatják majd, ahol a Marvel olyan korábbi filmjei is készültek, mint a Thor: Sötét világ, vagy az Amerika kapitány: Az első bosszúálló. Joss Whedon író-rendező azonban már most hozzáadott több külföldi forgatási helyszínt is, melyből kiderül, hogy az Ultron kora egy jóval globálisabb mozi lesz elődjénél. Eddig olyan helyszínek lettek hivatalosan megerősítve, mint az olasz Bard erőd, vagy az Aosta völgy. Az eddigi információk alapján arra következtethetünk, hogy ez lesz az egyik gonosz, Wolfgang von Stucker báró főhadiszállása.

bosszúállók 2 ultron kora

Korábban dél-afrikai helyszíneket is megjelöltek, mely arra enged következtetni, hogy a Fekete Párduc is feltűnhet majd a filmben, aki családjával arrafelé él a kitalált Wakanda nevű országban. 

Ezen kívül egy koreai jelenet is meg lett erősítve, melynek a felvételei áprilisban kezdődnek Gangnam tartományban és a pletykák szerint valamiféle katasztrófának lehetünk majd szemtanúi. 

Egyelőre nagyon kevés pontos információt lehet tudni a Marvel következő nagy dobásáról, de a forgatókönyvet olvasva Scarlett Johansson és Mark Ruffalo azt nyilatkozta, hogy az elsőnél jóval sötétebb, gyilkosabb és intelligensebb lesz. 

A Bosszúállók: Ultron kora 2015. május elsején érkezik a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon