asdf

Tom Cruise menekül a múlt elől

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Miután sikerült eladni Beverly Hills-i villáját, Tom Cruise a kontinens másik oldalára, Floridába költözik, ügynökei már keresik is a neki való szerény hajlékot.

A most áron alul, de azért 40 millió dollárért, azaz valamivel több mint 11 milliárd forintért elkelt kastélyszerű komplexum volt a színtere Cruise és felesége, Katie Holmes sikerületlen házasságának, így nem csoda, hogy a sztár meg akart szabadulni tőle, és mindjárt 4000 kilométerrel keletebbre szeretne lakni. Az sem megvetendő szempont, hogy Cruise a floridai Clearwaterben szeretne letelepedni, ami a Szcientológia Egyház központja. A sztár a sokak által szektának tartott vallás egyik legismertebb híve. A szándék egyébként is logikus, hiszen a sztárt immár semmi nem köti Los Angeleshez. Amúgy is az év nagy részében a világ különböző pontjain forgat, de amikor majd néha hazamegy Clearwaterbe, legalább úgy érezheti, hogy tényleg otthon van.

tom-cruise_article_story_large

Tom Cruise-t legközelebb a Jack Reacher: Never Go Back című thrillerben láthatjuk. Utána a Mena című című, megtörtént eseményeken alapuló film főszerepében tér vissza a mozikba: kolumbiai drogfutárként működő amerikai pilótát alakít, akit a CIA a szolgálatába állít. A jövő tavasz egyik nagy durranása pedig a jelenleg készülő The Mummy lesz, amelyben az ősi egyiptomi rémmel szembeszálló kommandósparancsnokot játssza.

Jack Reacher: Never Go Back - Hazai bemutató: 2016. október

Mena - Hazai bemutató: 2017. január

The Mummy - Hazai bemutató: 2017. március

Megosztás facebookon