asdf

Tom Cruise otthagyja a szcientológiát?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A lánya miatt azt fontolgatja Tom Cruise, hogy otthagyja a szcientológia egyházat – adta hírül több hírportál.
Tom Cruise állítólag a szcientológia szigorú szabályai miatt nem találkozott Surival immár öt éve, és mostanra úgy érzi, döntenie kell: a vallást vagy a lányát választja. A portál szerint a hollywoodi sztár kész feladni mindent, ami az egyházhoz köti, pedig 1990 óta a szcientológia híve és lelkes propagátora, mindezt azért, hogy helyre hozza kapcsolatát lányával.
katie-suri
A színésztől állítólag a szcientológia miatt vált el Suri édesanyja, Katie Holmes, amin Cruise a mai napig nem tudta túltenni magát. Minderre persze nem kell mérget venni, az aceshowbiz és a STar celebmagazinok elég gyakran állnak elő hasonló  sztorikkal.
tom-cruise_mission-impossible-2018
A pletykát időközben cáfolta a hasonló híresztelések kiderítésére elhivatott oldal, a Gossip Cop. Úgy tűnik Cruise nem vette fel a kapcsolatot a most 11 éves Surival. Az viszont biztos, hogy Tom Cruise ismét elemében van a Mission: Impossible – Utóhatásban, amely a sorozat hatodik epizódja. A sztoriról egyelőre nem sokat lehet tudni, de az már kiderült, hogy Cruise ismét hajmeresztő kaszkadőrmutatványt vállalt: egy helikopter oldalán függeszkedik.
 
Mission: Impossible - Utóhatás/Mission: Impossible – Fallout – Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.
Megosztás facebookon