asdf

Trilógia lesz a Harry Potter spin-off

  • Szerző: P. Kristóf
A Harry Potter filmekből ismert és Rowling által valóban megírt Legendás állatok és megfigyelésük című varázslótankönyvből készülő film helyett egyből egy trilógiát tervez a Warner.

2011-ben a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részével véget ért minden idők legsikeresebb filmsorozata. Mivel az írónő kereken lezárta a történetet és semmilyen módon nem hajlandó azt folytatni, így egy ideig úgy tűnt, valóban nem kapunk többet Rowling varázslóiból, de tavaly jött a bejelentés, hogy azért ez mégsincs teljesen így, hiszen megpróbálják kiaknázni a szintén általa írt Legendás állatok és megfigyelésük című áltankönyvet. 

fantastic beast

Ez se nem folytatása, se nem előzménye Harry Potter történetének, annyiban hasonlítanak majd, hogy ugyanabban a világban játszódik majd, de a Voldemort-korszak előtt hetven évvel indul majd a cselekménye New York-ban és Göthe Salmander lesz a főszereplője. 

Ami új, hogy a Warner vezetője, Kevin Tsujihara most bejelentette, hogy egy film helyett egyből egy egész trilógiát kapunk majd. Arról, hogy az első rész forgatása mikor kezdődik meg, vagy kik vesznek részt a film készítésében, arról egyelőre semmit nem lehet tudni, egyedül az biztos, hogy ez lesz J. K. Rowling forgatókönyvírói debütálása. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon