asdf

Túllépte az egymilliárd dollárt a Minyonok

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A világ harmadik legsikeresebb animációs filmje lett a Minyonok, miután a napokban az összbevétele túllépte az egymilliárd dollárt. (Amely filmek megelőzték a műfajban: Jégvarázs, Toy Story 3).

A gyártó-forgalmazó Universal Pictures ezzel újabb rekordot könyvelhet el, mert idén ez a harmadik filmje, amely tíz számjegyű bevétellel büszkélkedhet: a Halálos iramban 7 nyitotta a sort, és a Jurassic World volt a második milliárdos siker. A Minyonok sikersorozata ezzel nem állt meg. 56 országban mutatták be eddig, de hátra van még Olaszország és Törökország, ami azonban a legfontosabb: a hatalmas piacot jelentő Kína. Tehát néhány százmillió dollár még biztosan hozzáadható lesz a jelenlegi egymilliárdhoz.minions_2015_00

Minyonok a Gru franchise-ból nőtt ki, a vicces kis sárga lények az első Gru-film mellékszereplői voltak. Továbbra sem kell őket hiányolnunk, mert két év múlva kerül a mozikba a Gru 3., nyilván tele minyonokkal. Ám nem kell két évet várnunk, ha hasonló stílusú animációs családi filmre vágyunk, mert jövő nyáron lesz látható A kis kedvencek titkos élete, amelyet az a Chris Renaud jegyez rendezőként, akinek a Gru 1-2-t és aLoraxot köszönhetjük, és természetesen a Gru 3-nak is egyik rendezője.

A kis kedvencek titkos élete azt mutatja be, hogy kutyáink, macskáink, pintyeink, tengerimalacaink és a többiek korántsem olyan ártatlan, naiv kis lények, mint amilyennek mutatják magukat.

A kis kedvencek titkos élete/The Secret Life of Pets - hazai bemutató: 2016. augusztus

Gru 3./Despicable Me 3 - hazai bemutató: 2017. június

Megosztás facebookon