asdf

Új concept képeken az Amerika Kapitány: Polgárháború

Nagyon különös látványképek érkeztek a Marvel III. fázisában helyet kapó harmadik önálló Amerika Kapitány-filmhez. „Kicsit” különbözik azoktól a concept artokhoz , amikhez hozzászokhattunk, de legalább így beszédes.

Team Stark vs. Team Cap.: új fejezet kezdődik a Marvel-univerzumba

James Gunn szerint, már amennyit eddig láthatott belőle, minden idők legjobb Marvel-filmje a Polgárháború, ám ezeknek a szavaknak a kelleténél nagyobb hitelt sosem szabad adni, hiszen A galaxis őrzőinek rendezője sem fog szándékosan oda piszkítani, ahonnét a kenyérre valót kapja. Ettől függetlenül az előzetes valóban egy komorabb-komolyabb történet ígéretét hordozza magába, ami jól fog illeszkedni abba a sémába, amit Tél katonájával a Russo-fivérek elkezdtek.amerika_polgarhaboru_fekete_ozvegyamerika_polgarhaboru_fekete_parduc

amerika_polgarhaboru_fekete_parduc_vs_amerika_kapitanyamerika_polgarhaboru_hangyaA concept képeket nézegetve azon gondolkodtam, hogy eléggé egyoldalúnak tűnik a harc, hiszen önmagában Vision képes arra, hogy a Kapitány teljes csapatát atomjaira zúza szét. És akkor még Fekete Párducról nem is beszéltünk. Számomra a látványos harcok és Kapitány-Vasember konfliktus helyett jobban érdekel az, hogy egészen pontosan mi is történt Natasha (Fekete Özvegy) és Steve (Amerika Kapitány) között. A képek között van egy ötletes harci jelenet is: humoros lenne látni, ahogy a Hangya Sólyomszem kilőtt nyilán fúródna az ellensége.

amerika_polgarhaboru_solyomszemamerika_polgarhaboru_team_kapitanyamerika_polgarhaboru_team_starkAz Amerika Kapitány: Polgárháború a tervek szerint 2016 májusában kerülhet a mozikba. A rendezői székbe a Bosszúállók hármat is dirigáló Anthony és Joe Russo ülhetett bele. A főbb szerepekben Chris Evans, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Anthony Mackie és Jeremy Renner lesz látható.

Update (2016. január 28.): Újabb concept art-on csodálhatjuk meg a Polgárháborúban egymásnak feszülő szuperhősöket. Érdemes megnézni Vasember öltözékét: valószínűleg új, modernebb páncél-generációban láthatjuk viszont a vásznon. Továbbra is az a kérdés, hogy melyik csapat fog győzedelmeskedni. A magam részéről Vasemberék mellett teszem le a voksomat.concept_art_amerika_kapitany

Update (2016. február 8.): Lassan belefulladunk a Polgárháború concept art-jaiba. Újabb adag látványképeket adtak ki a harmadik Amerika Kapitány-filmhez. A minden eddiginél drámaibbnak kinéző történetben - még mindig - Steve Rogers csap össze az amerikai kormánnyal és Tony Stark-kal, amit a többiek nem hajlandóak csendben végignézni. A Disney továbbra sem akarja, hogy megfeledkezzünk a dollármilliárdokat érő sorozatukról, ezért újabb unalmas, sótlan concept képeket dobtak ki a piacra. A fekvő banner-képek közül azért egy-kettőt könyvjelzőként nagyon szívesen elfogadnék.

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_02.05

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_fekete_ozvegy_02.05

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_fekete_parduc_02.05

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_harcigep_2_02.05

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_the_vision_02.05

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_the_vision_2_02.05

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_vasember_02.05

amerika_polgarhaboru_team_vasember_update_vasember_2_02.05

Update (április 3.): Utolsó utáni forgatási képeken a rivális csapat tagjai

Ha még nem unjátok az Amerika Kapitány: Polgárháború marketingjét, akkor nézzétek meg az alábbi forgatási képeket is, amelyen a két rivális osztag csap össze egymással. Többek között kiderül a fotókból, hogy láthatunk majd a filmben csontropogtató összetűzést a Kapitány és a Fekete Párduc között, illetve a dinamikus duó két tagja, Sólyomszem és Fekete Özvegy is farkas- illetve ökölszemet fog vívni egymással. Nagyon tartok attól, hogy nem lesz komoly tétje a nézeteltéréseknek, de ne legyen igazam. Sötét drámát, karakterhalált és drasztikus status quo változást várok. Van egy olyan érzésem, hogy a Polgárháború dönthet a Marvel-univerzum sorsáról, mert ha képtelenek megújulni, akkor hosszútávon halálra vannak ítélve.

forgatasi_kepek_1

forgatasi_kepek_2

forgatasi_kepek_3

forgatasi_kepek_4

Megosztás facebookon