asdf

Újabb képek a Bosszúállók: Ultron kora forgatásáról

  • Szerző: P. Kristóf
Tegnap Robert Downey Jr. posztolt egy képet a Bosszúállók: Ultron kora forgatásáról, ma pedig Mark Ruffalo folytatta a sort, de Downey is megosztott egy újabb képet.

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat lett a színészek részéről, hogy legújabb filmjük forgatásán készült fényképekkel kedveskedjenek rajongóiknak. Vin Diesel a Halálos iramban 7, Dwayne Johnson pedig a Herkules kulisszái mögé kalauzolt el bennünket, most pedig Robert Downey Jr. és Mark Ruffalo tett közzé képeket a Bosszúállók: Ultron kora forgatásáról posztolt a legnagyobb örömünkre. 

A Vasembert alakító színész tegnapi képe még nem sok újdonsággal kecsegtetett, ma viszont már kicsit tovább ment, a főszereplők nevével ellátott speciális székekről tett fel egy képet, melyen egyedül az ővé kisebb, mondhatni gyerekméretű. Mark Ruffalo, vagyis Hulk pedig egy vele közös képet rakott ki, valamint Scarlett Johanssonról készített egy fotót, melyen egyelőre csak a színésznő Fekete Özvegy feliratú köntöse látszik, de a Marvel hivatalos Twitter oldala egyből felhívta a figyelmét a titoktartás fontosságára, amire annyit reagált, hogy ő a Bosszúállók fekete báránya.

Bosszúállók 2 forgatás - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Tegnapi jóslatunk bejött, valóban úgy látszik, hogy mostantól folyamatos fényképes közvetítést láthatunk majd a közösségi hálón keresztül a Marvel legjobban várt produkciójáról. Szolidan kezdik, először nem mutatnak semmit, de a tegnapihoz képest máris közelebb kerültünk a filmhez, így nem lenne meglepő, ha a közeljövőben már egy jelenetképet is kiszivárogtatna az egyik szereplő.
 
Bosszúállók: Ultron kora - Bemutató: 2015. május 1.
 
Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.
Megosztás facebookon