asdf

Visszatér a mozikba a Kelly hősei

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Pannonia Entertainment
A Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével 1970-ben készült filmklasszikus július 2-től rövid időre visszatér a nagyvászonra, digitálisan felújított kópiáról vetítik a Corvin Mozi legnagyobb termében.
Franciaország, nem sokkal a Normandiai partraszállás után. Kelly hadnagy (Clint Eastwood), az első frontvonalban harcoló amerikai felderítő szakasz tagja egy fogjul ejtett német tiszttől megtudja, hogy mélyen a frontvonal mögött, egy francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz - 16 millió dollár értékű aranyat. Kelly elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont, és a hadsereg válogatott különceiből verbuválódott csapatával nekivág a titkos küldetésnek, ami ütközeteken, aknamezőkön, bombatámadásokon, szövetséges és ellenséges frontvonalakon keresztül vezet.
Kelly hosei HUN B1 poster WEB
Brian G. Hutton klasszikusát sokan minden idők legviccesebb és legnépszerűbb háborús kalandfilmjének tartják, ami utánozhatatlan humorával és ironikus élével új színt hozott a háborús filmek világába, görbe tükröt állítva a háborús propagandának a vietnámi háború kellős közepén. A film betétdala egy sajátos hangulatú „háborús hippidal”
A Kelly hősei digitálisan restaurált képpel és az eredeti szinkronnal, Kovács István, Inke László, Bodrogi Gyula és Helyey László magyar hangjával tér vissza a mozivászonra, a filmtörténeti klasszikusokra specializált Pannonia Entertainment forgalmazásában. A filmet kizárólag a budapesti Corvin Moziban vetítik, július 2-től mindössze két hétig látható.
Megosztás facebookon