asdf

Visszatér a mozikba Shrek és Csizmás kandúr

Visszatér a filmvászonra Shrek és Csizmás kandúr, az egészestés animációs filmek életre keltésével a 2015-ben bemutatott Minyonok producerét, Chris Meledandri-t bízta meg a Universal stúdió.
Chris Meledandri, napjaink egyik legsikeresebb animációs producercége, az Illuminations vezetője (Gru, Minyonok, A kis kedvencek titkos élete) boldogan vállalja, hogy új történetben ábrázolja Shreket és Csizmás kandúrt – jelentette exkluzív riportjában a Variety.

A producer munkatársai már új történeteken dolgoznak, miközben Meladandri egy dologban már biztos: a karakterek hangjait megtartja, ugyanis a franchise hallatlan népszerűségéhez az is hozzájárult, hogy olyan sztárok szólaltatják meg az animált hősöket, mint Myke Myers, Eddie Murphy és Antonio Banderas.
shrek_csizmaskandur
"Visszanézve ezekre a hangi játékokra, megkapónak találod őket. És miközben érvelhetnél egy teljes megújítás mellett, én a saját nosztalgikus érzéseimre hallgatok, amely vissza akar térni ezekhez a karakterekhez. A kihívás az, hogy olyasmit találjunk, amitől nem azt érezzük, hogy ez csak egy újabb film a folytatások sorozatában" - mondta a producer. A Shrek, és a Cizsmás, a kandúr új életre keltését az után határozták el, hogy a stúdió anyavállalata, a Comcast megvette 2016-ban 3,8 milliárd dollárért a Dreamworks Animations stúdiót, amely a Shreket annak idején készítette. Kezdetben olyan találgatások láttak napvilágot, hogy Meledandri, akinek közös produkciós cége van a Universallal, felügyeli majd a Dreamworks Entertainmentet. A producer azonban azt mondta, úgy érzi, hogy két céget nem képes igazgatni, ha fenn akarja tartani az általa készített filmek minőségét.
chris-meledandri-minions
Beletelik egy kis időbe, amíg a szerethető zöld ogre és a pimasz kandúr visszatérnek a vászonra, de Meledandriék addig sem hagyják vizuális betevő nélkül a közönséget. A karácsonyi szezon szenzációjának ígérkezik A Grincs, jövőre pedig jön A kis kedvencek titkos élete 2. Egyébként pedig készül a Gru 4., a Minyonok 2. és az Énekelj! 2. is.
A Grincs/The Grinch – Hazai bemutató: 2018. december 6.
A kis kedvencek titkos élete 2./The Secret Life of Pets 2 – Hazai bemutató: 2019. július 4.
Megosztás facebookon