asdf

Will Ferrell Sherlock Holmes bőrében fog vicceskedni!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Will Ferrell és John C. Reilly ismét közös filmet készít, amelyhez megérkezett az első fotó az Entertainment Weekly jóvoltából. A Holmes és Watson év végén kerül a mozikba.
Sherlock Holmes és hű barátja, Watson doktor sokféleképpen öltött már új alakot a mozi és tévé kedvéért, de nagyon úgy tűnik, hogy az idén úgy találkozhatunk a zseniális magándetektívvel, ahogy még sosem. Ezúttal nagyon vicces lesz.
holmes-and-watson 2018
Napvilágra kerültek az első fotók, amelyek a Holmes és Watson (hazai bemutató: december vége) forgatásán készültek, és végre biztos: a kockás szarvasvadász sapkát valamint a kurta pipát az egyik legviccesebb amerikai komikus, Will Ferrell kapta, Watson keménykalapját pedig John C. Reilly nyomta a fejébe.
2018-comedy-movies-holmes-and-watson
A filmet Ethan Cohen írta és rendezi. Cohen a Trópusi vihar megírása után rögtön ennek látott neki, manapság pedig a Sötét zsaruk 3. részén dolgozik. 2008-ban még úgy volt, hogy Ferrell lesz Watson és (az éppen Pesten forgató) Sacha Baron Cohen Holmes. A forgatókönyv azóta sem változott, a szereposztás azonban igen, és könnyen lehet, hogy így ideális a felállás: decemberben meglátjuk, milyen egy magándetektív, ha gátlástalanul dilis.
Megosztás facebookon