asdf

Zack Snyder kilépett Az Igazság Ligájából!

Családi tragédia miatt döntött úgy a rendező, hogy nem vállalja tovább Az Igazság Ligája utómunkálatait. Eddig titokban tartották, hogy Zack Snyder húsz éves lánya márciusban öngyilkos lett.
A borzalmas ok miatt egy időre visszavonul Zack Snyder, így a rendezői feladatokat a továbbiakban Joss Whedon veszi át, aki átigazolt a DC-hez és már aláírt a különálló Batgirl filmjének a rendezésére. Az Igazság ligája munkálatai nem csúsznak, és nem is veszik újra az egész filmet, a vágáson és az egyéb munkákon kívül még néhány plusz jelenet leforgatása várható. Whedon, aki eddig is közreműködött a film utómunkálataiban, így a Bosszúállók után a másik nagy képregényes univerzum legfőbb szuperhőscsapatának filmjét is rendezheti. 
zack_snyder_az_igazsag_ligaja
Az Acélember, valamint a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala rendezője ugyan megpróbált a munkába temetkezni, de a gyászában ez nem segített és a film befejezése most túl sok neki, jobbnak látta, ha a családjával tölti az idejét. Így a rendező, illetve a filmen producerként dolgozó felesége (Deborah) is visszalépett. "A munka igencsak intenzív és minden energiámat felemészti. Úgy döntöttem, hogy visszalépünk a filmtől, hogy a családommal, a gyerekeimmel legyek, akiknek igazán szükségük van rám. Mindannyian nehéz időket élünk meg. Én is." - fogalmazott a dirketor.
zack_snyder_az_igazsag_ligaja1
Ugyan a Warner Bros. felajánlotta, hogy elhalasztja a film őszi premierdátumát, de Snyder ebbe nem ment bele. "Ugyanazokkal a szereplőkkel folytatjuk néhány új jelenet felvételét. Zack csupán átadja a stafétát Jossnak, aki a már kijelölt úton fog haladni. A tragédia ellenére még mindig hiszek abban, hogy a végén egy nagyszerű film lesz." – mondta a Warner Bros. közleményében a stúdió elnöke: Toby Emmerich. – írja a Hollywood Reporter.

Zack Snyder természetesen a rajongókkal is igyekszik törődni:

"Sohasem terveztem a nyilvánosság elé tárni, ami történt. Úgy gondoltam, hogy ez a mérhetetlen fájdalom csak a családunkra tartozik. Amikor azonban nyilvánvalóvá vált, hogy szünetet kell tartanom, tudtam az interneten megindulnak a találgatások. Sajnos ez így működik. De az igazat megvallva, nem igazán érdekelnek. Szeretném, hogy a film fantasztikus legyen, és én is rajongó vagyok, de mindez most nem számít. Tisztában vagyok vele, hogy a rajongók aggódnak a film miatt, de van még hét másik gyerekem, akiknek szükségük van rám. Végülis ez csak egy film. Egy nagyszerű film, de akkor is csak egy film."
 
Részvétünk a családnak!
Megosztás facebookon