asdf

Zombifilm, ami romantikus?

Lehet egy zombifilm egyszerre bájosan romantikus és félelmetes? A válasz igen egyszerű. Aki megismeri R és Julie románcát már nem fog kételkedni abban, hogy az Eleven testek (12E) egy igazi műfajteremtő film, ami nem csak hidegvérű, emberevő holtakkal, de érzékeny, romantikára vágyó zombikkal van tele. A szerelmet már sokszor sokféleképpen láthatták a mozirajongók, de hogy milyen is mikor egy zombi esik szerelembe, és melegíti fel testét, dobbantja fel a szívét egy élő fiatal lány annak most először lehetnek szemtanúi a zombifilmek rajongói.

eleventestek

Az április 11-én mozikba kerülő zomromcom főszereplője R, a nevére már nem emlékező zombisrác, aki mindennél jobban vágyik arra, hogy kapcsolatot teremtsen másokkal. Gyakran ücsörög a reptéren haverjával, M-mel, és néha még beszélgetni is próbálnak, ami viccesen felhörgő hangokból áll. A forgatás egyik legnehezebb felvétele volt mikor a hidegtestű álmodozó srácot alakító Nicholas Hoult, és az M-et megformáló Robb Corddry először próbálták eljátszani az egymással hörgő két zombi párbeszédét, ugyanis az egész stáb fetrengett a nevetéstől. ’Olyan volt mint mikor két pasi ücsörög a bárban.’ – mesélte Nicholas Hoult a jelenetről az examiner.com-nak. ’Előre hátra himbálóznak a széken, néha az egyikük megszólal, vagy hörög? Ki tudja… olyan igazi macho párbeszéd. (nevet) A felvételeken a hörgéseket improvizáltuk, és Robnak mindig volt egy bizonyos hörgése, egy jó, hosszú, monoton hörgés, ami mindig megfogott. Egyszerűen nem bírtam magamaban tartani, muszáj volt nevetnem, és a stáb sem bírta sokáig.’

WB_B1_Online_12E

A fiatal brit színész az újságíróknak azt is elmesélte, hogy ha megtehetné, és zombiként felfalhatná valaki agyát, annak emlékeivel, akkor az vagy VIII. Henrik lenne vagy Tina Turner, de lehet, hogy egy nagy filozófus, vagy akár egy tudós. A kérdés azért is merült fel, mert R, a zombi, bár romantikus lélek, ő is csak emberi testrészeket eszik, és így esik meg vele, hogy Julie barátjának agyát falja fel, és ezzel együtt a lánnyal közösen megélt emlékeket is magába szívja. De hogy mi sül ki ebből? Az hamarosan kiderül a mozikban.

Forrás: ProVideo
Megosztás facebookon