asdf

EXKLUZÍV: Tom Cruise ismét durva jelenetet vállalt be (videó)

  • Szerző: MoziStar
Nyáron láthatjuk moziban a legújabb, szám szerint: a 6. Mission: Impossible filmet. Már az előző részben, a Mission: Impossible - Titkos nemzet-ben is lélegzetelállító mutatványokat láthattunk (repülőgép oldalán lógott Tom Cruise), de az biztos, hogy az Utóhatás túl akar tenni minden korábbi epizódon.
Köztudott, hogy Tom Cruise eléggé bevállalós és a kaszkadőröket nem igazán hagyja érvényesülni. Így történt ez a Mission: Impossible - Utóhatás forgatásának nagy részében is. Cruise annyira rá tud koncentrálni a munkára, hogy a saját testi épségét is kockáztatva vág bele egy-egy brutális jelenetbe. Így törte el a bokáját is, amikor egy épületről ugrott át egy másik épületre, de a színész nem állt meg, csak miután felvették a jelenetet, ami valószínűleg benne is maradt a filmben, amit az előzetesben is láthatunk.
Tom-Cruise-flying-helicopter-in-Mission-Impossible-Fallout-00
És ha ez nem lenne elég, a kaszkadőrmutatványok nem csupán igaziak, de a színész a film kedvéért brutál rövid idő alatt megtanult helikoptert is vezetni. A veszélyes és félelmetes mutatványba enged betekintést az alábbi videó:

Mission: Impossible - Utóhatás/Mission: Impossible – Fallout – Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.

Megosztás facebookon