asdf

Sorozatok

Végre itt az ősz legjobban várt sorozata, a Watchmen!

2019. október 18.
„Tudja, mi a különbség egy álarcos rendőr és egy igazságosztó között?” Az HBO október 21-én indítja első, teljesen saját gyártású képregénysorozatát, amelyet a világ egyik legismertebb képregénye, a Watchmen különös világa ihletett.

Megérkezett az Alaska nyomában alapján készült sorozat!

2019. október 17.
A Csillagainkban a hiba írójának regénye alapján készült sorozat október 19-én debütál az HBO GO-n. Ráadásul a teljes sorozat egyszerre elérhető lesz!!!

Dupla résszel indul a Batwoman az HBO GO-n

2019. október 11.
A társadalmi igazságosságért szenvedélyesen harcoló, szókimondó Kate Kane Batwomanként suhan Gotham város utcái fölött, hogy kiszimatolja a romlásba dőlő város újult erővel támadó bűnözőit.

Helen Mirren és Jason Clarke az HBO új minisorozatában

2019. október 01.
Az HBO a Sky közreműködésével mutatja be négyrészes, Nagy Katalin című minisorozatát, amely október 3-án, csütörtökön lesz elérhető az HBO GO-n Európa-szerte. A sorozat összes epizódja megtekinthető lesz magyar szinkronnal és felirattal az HBO online videótárában, míg a tévében október 4-től, heti rendszerességgel, szinkronosan érkeznek az epizódok.

Ismerd meg a 2014-es gázai háború előzményeit

2019. augusztus 09.
A megtörtént eseményeken alapuló A mi fiaink (Our Boys) című tízrészes minisorozat augusztus 13-án, kedden debütál az HBO GO-n. Hagai Levi (Terápia, A viszony), Joseph Cedar és Tawfik Abu-Wael sorozata dupla epizóddal indul, amelyet keddenként követ majd egy-egy újabb epizód.

Trónok Harca S08E05 - Kritika

2019. május 14.
[SPOILER] Évekig készültünk Királyvárba, a végső csatára és arra, hogy végre elfoglalja a Vastrónt a jogos örökös. Most úgy tűnik a trónt is újra kell építeni?! Ugyanis az őrült király lánya, Daenerys brutális pusztítást végzett.

Itt a Hatalmas kis hazugságok 2. új előzetese!

2019. május 11.
Már két év telt el a Hatalmas kis hazugságok első évada óta, és alig egy hónap múlva jön a folytatás. A várakozáshoz kaptunk egy új előzetest.

Trónok Harca S08E03 - Kritika

2019. május 02.
Izgatottan vártam a Trónok harca minden eddiginél nagyobb és véresebb csatájának kikáltott összecsapását, ami az élők és holtak között zajlott le. Vegyes érzéseim vannak az új epizódjával kapcsolatban.

Trónok Harca S08E2 - Kritika

2019. április 24.
A tél megérkezett, az Éjkirály közeleg, megvolt a nagy szezonnyitó, jöhet a durvulás, de előtte még megtapasztaltuk milyen is a vihar előtti csend Északon.

Trónok Harca S08E01 - Kritika

2019. április 16.
Közel két év várakozás után végre elindult a Trónok harca befejező évada. Az első rész egy korrekt, a korábbiakhoz képest erősebb kezdés, de újdonságokban még nem bővelkedik, inkább összefoglalja az előző évadot és felkészít a következő epizódra.

Ki éli túl a Trónok harcát?

2019. április 13.
A Müncheni Műszaki Egyetem hallgatói a Trónok harca haláleseteinek előrejelzésére kifejlesztett algoritmussal jósolták meg a szereplők sorsát. A német diákok szerint a Trónok harca főhősei közül például Daenerys Targaryen is túléli a Westerosért folyó véres harcot.

Megérkezett Zendaya sorozatának első trailere

2019. április 13.
Van élet a Trónok harca után. Júniusban több kiváló sorozat is érkezik az HBO-ra, valamint az HBO GO-ra.