asdf

Sorozatok

A Banshee alkotójának új sorozata, a Harcos az HBO GO-n!

2019. április 05.
A Cinemax sorozata a legendás harcművész, Bruce Lee írásaiból készült! A Harcos (Warrior) április 6-án látható lesz az HBO GO-n!

Megszállottak viadala premier az HBO GO-n!

2019. április 05.
Az eredetileg tervezett április 8-a helyett, már április 6-án látható lesz az HBO GO-n az év egyik leginkább várt sorozata, a Megszállottak viadala (Killing Eve).

Kódolatlan hét és Trónok harca maraton!

2019. április 05.
Már csak 10 nap és végre elindul az év legjobban várt sorozata, a Trónok harca befejező évada. Ezt megünneplendő az HBO olyan ajánlattal állt elő, amit nem lehet visszautasítani!

Az élőhalottak ellepik az HBO GO-t is!

2019. március 29.
Jó hírünk van a The Walking Dead rajongóknak! A Robert Kirkman népszerű képregényéből készült, többszörös díjnyertes horrorsorozat áprilistól végre megérkezik az HBO GO-ra!

Megérkezett a Trónok harca várva várt előzetese

2019. március 05.
Vége a várakozásnak, a Tél végre megérkezett egy vadonatúj trailer formájában, amelyet rögtön magyar felirattal élvezhettek!

Áprilisban jön a Megszállottak viadala új évada!

2019. február 22.
A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetés sikere volt a Megszállottak viadala, főbb szerepeiben Sandra Oh (A Grace klinika pedáns, perfekcionista Yang doktora) és Jodie Comer (A fehér hercegnő címszereplője). A Golden Globe díjas sorozat (Sandra Oh főszerepéért) április 8-án tér vissza az HBO GO-ra.

Kosztümös szicíliai maffiasorozat rajtol

2019. február 22.
’70-es évekbeli hangulat, Pink Floyd-ihlette zeneiség, oldtimer autók, sportzakók, bűnözők és bűnt üldözők – ez a Maltese, a maffianyomozó.

Új fotók a Trónok harca utolsó évadából

2019. február 13.
Megérkezett a Tél! Az HBO kiküldte a hollókat, akik elhozták nektek Westeros legnagyobb hőseit és gaztevőit egy képgalériában.

BAFTA-díjra jelölt játékshow a Viasat Explore csatornán!

2019. február 11.
Az alapvetően tudományos, sport és extrém beállítottságú csatorna február közepétől egy olyan műfajjal kísérletezik, amelyre eddig még nem volt példa a műsorfolyamban. A feladatosztó című játékshow humort csempész a péntek estékbe! Az angol komikus nagyság, Greg Davies olyan feladatok elé állít humoristákat, amelyek során nem csak a kreativitás, de a rivalizálás és a rosszindulatú taktika is befutó lehet – természetesen csak baráti keretek között.

Jön a Mrs. Wilson drámasorozat

2019. január 27.
A Mrs. Wilson sorozat főszereplője, Ruth Wilson ezzel a szereppel kivételes lehetőséget kapott: a történet a nagyapja halálát követő váratlan és viharos fordulatokat dolgozza fel, így ő most azt játssza el, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül saját nagymamája. Az Epic Drama csatorna 2019. január 28-30. között mutatja be a hazai közönségnek a bonyolult, de igaz élettörténetet.

Harry Potternek esélye sem lenne ebben az osztályban

2019. január 23.
Üdv a bolygó legbrutálisabb középiskolájában, ahová a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét! A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.

20 éves kultsorozat folytatódik az HBO GO-n

2019. január 17.
A ’90-es évek egyik meghatározó sci-fi/tinisorozata, a Roswell 20 év után folytatódik. Megérkezett az HBO GO-ra a Roswell kvázi folytatása, a Roswell: New Mexico.