asdf

Sorozatok

Új képkockák a Trónok harcából és a Watchmenből

2019. január 08.
Az HBO a Golden Globe idejére időzítette legújabb videóját, amely rövid bepillantást nyújt a 2019-ben érkező sorozatokhoz.

Az HBO Europe összefog az HBO ASIA-val

2018. november 09.
Tovább színesedik az HBO GO amúgy is színes palettája, és az amerikai, latin-amerikai illetve európai sajátgyártások mellett novembertől az HBO Asia sorozatai is világpremierként érkeznek az HBO GO-ra.

Döbrösi Laura dublőrt kapott az Aranyélet 3-ban! (interjú)

2018. október 07.
Egy hét múlva érkezik az HBO GO-ra az Aranyélet záró évada. Az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján jártunk, ahol Döbrösi Laurával is beszélgettünk.

Olasz Renátó: Nagyon meg fognak lepődni a nézők! (interjú)

2018. október 07.
Október 14-én érkezik az HBO GO-ra az Aranyélet 3. évada, ami egyben a záró évad is. Ott voltunk mi is az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján.

Thuróczy Szabolcs: "Endre bá még felkavarhatja a nézőket!"

2018. szeptember 30.
Az Aranyélet 3. évada október 14-én érkezik az HBO GO-ra, és egyúttal el is köszön a nézőktől: ez lesz ugyanis a záró évad. Ott voltunk mi is az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján.

Ónodi Eszter: Lesznek torokszorító pillanatok!

2018. szeptember 29.
Október 14-én érkezik az Aranyélet 3. évada az HBO GO-ra, és egyúttal el is köszön a nézőktől: ez lesz ugyanis a záró évad. Ott voltunk mi is az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján.

Jön a Bogaras szülők! – Új sorozatot indít a TV2

2018. szeptember 29.
Vadonatúj, saját gyártású sorozattal jelentkezik október 9-től a TV2 Bogaras szülők címmel. A kiváló színészekkel, forgatókönyvvel és profi alkotógárdával készült vígjátéksorozat a népszerű holland széria a Lice Mother adaptációja.

Érkezik az HBO GO-ra a Briliáns barátnőm sorozat adaptációja

2018. szeptember 10.
Megérkezett az első előzetes az Elena Ferrante Nápolyi regények tetralógiájának első kötete alapján készült sorozathoz. Az HBO, a RAI FICTION és a TIMVISION koprodukcióban forgatott, Briliáns barátnőm című, nyolcrészes szériát Saverio Costanzo (Közlegény, A prímszámok magánya, Éhes szívek) rendezi.

Amerikában is bemutatják az Aranyélet első két évadát!

2018. július 31.
Aranyélet menni Amerika! Világhírnév kapujában az HBO kultsorozata, ugyanis augusztus 1-től Amerikában is elérhető lesz az Aranyélet első két évada.

Sasha Baron Cohen új sorozata kizárólag az HBO GO-n!

2018. július 10.
A SHOWTIME ma bejelentette Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozatát. Az ikonikus pillanatok és provokatív figurák sokaságának megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok világába a Who is America? író-rendezőjeként.

Az HBO GO ezúttal egy valódi világpremiert mutat be

2018. július 03.
Július 11-én érkezik a Gyilkos játékok (Heathers) című sorozat, amelyet az USA-ban történt sajnálatos iskolai lövöldések miatt végül a gyártó stúdió döntése alapján nem mutatják be az Államokban.

Itt az Aranyélet befejező évadának új teaser előzetese!

2018. június 20.
Őszig még várni kell arra, hogy kiderüljön, hogyan végződik a család története, de abban biztosak lehetünk, hogy Miklósiékról jó sokáig fogunk beszélni.