asdf

Az HBO új Trónok harca sorozatot rendelt be!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Az HBO ma hajnalban bejelentette, hogy berendelt egy 10 részes, a Trónok harca világában játszódó sorozatot, melynek címe: HOUSE OF DRAGONS.

Óriási meglepetésként robbant a hír, hogy berendelték egy Targaryenekről szóló előzménysorozatot. Főleg miután az HBO elkaszálta a Bloodmoon munkacímre nevezett Trónok harca előzményszériát. A tervek szerint a sorozat több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódott volna, egy olyan világban, ahol több száz kisebb királyság alkotta Westerost. A produkcióból a csatorna le is forgatott egy pilotot, amit július végén fejeztek be, de úgy tűnik nem nyerte el a tetszésüket.

House of The Dragons (A sárkányok háza) története 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódnak és a Targaryen család felemelkedésére fókuszál majd, amely George R. R. Martin Tűz és vér című könyvén alapszik. A sorozat showrunnerei együttműködésben George R. R. Martin-nal Ryan Condal és Miguel Sapochnik, aki olyan epizódokat vezényelt le, mint a Rideghon, a Fattyak csatája vagy A hosszú éjszaka. A premierről egyelőre nincs információ.

hbo_House of The Dragons

Megosztás facebookon