asdf

Gotham: Joker visszatér!

A napokban kiderült, hogy a Denevérember világának egyik ikonikus helyszíne, a hírhedt Arkham Elmegyógyintézet is benne lesz a készülő Gotham c. sorozatban. Ez egyúttal azt jelentheti, hogy visszatérhet egy régi „kedves”, mosolygós ismerősünk is.

Jokerről van szó, aki a Gotham hangulatos, nemeziseket felvonultató trailerében tette tiszteletét. Igaz, hogy nem hús-vér valójában, de hogy egy klasszikus szlogent idézzek: az a vörös mosoly többet mond, minden szónál.

Nem igazán irigylem azt a színészt, akire ráosztották az őrült figura szerepét, hiszen Heath Ledger Joker megformálása miatt halhatatlanná vált. Az újabb nemezis bejelentése mellett érkezett egy fotó is a sorozatból, ami a Batman-univerzum legijesztőbb helyét, az Arkham Elmegyógyintézetet ábrázolja. Aki esetleg nem ismerné ezt a szörnyű és sötét létesítményt, annak ajánlom figyelmébe az Arkham: Asylum c. méltán híres és díjnyertes számítógépes játékot, ami igencsak húsba vájó, hidegrázós módon vezeti be az érdeklődőket az Elmegyógyintézet nyomasztó miliőjébe.

gotham_sorozat_arkham_aslyum

Megosztás facebookon