asdf

Itt az Aranyélet befejező évadának új teaser előzetese!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: HBO
Őszig még várni kell arra, hogy kiderüljön, hogyan végződik a család története, de abban biztosak lehetünk, hogy Miklósiékról jó sokáig fogunk beszélni.

Már az első videós ízelítő nagyon felcsigázott, amiben a kedvenc mondatom: "a végén kurvára benyújtják a számlát". Nem véletlenül az egyik, ha nem a legnépszerűbb magyar sorozat az Aranyélet, hiszen meghökkentő, merész és iszonyat vagány. Szerencsére ezt a színvonalat a második évadban is tudta tartani, de úgy tűnik a harmadik, ami egyben az utolsó évad is (sajnos) ütős lesz! A többszörös díjnyertes sorozat befejező évadára való várakozást csak még jobban fokozza vagy inkább "felperzseli" a legújabb teaser előzetes.

Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik. Ám a vérrel és árulással szerzett jólét békés felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok. Vajon összeegyeztethető a család és a hatalom, a karrier és a tisztesség? Kiderül az Aranyélet befejező évadából 2018 októberétől az HBO-n és az HBO GO-n. A korábbi évadok bármikor visszanézhetőek az HBO GO-n.

A most debütáló első előzetes rendezője, a többszörös Promax-díjas Varsics Péter szerint „ezzel a teljes egészében külön forgatott beharangozóval szerettük volna 3 évad történéseit és a családban lejátszódó érzelmeket összefoglalni egy stilizált (álom)jelenet formájában, amelyben Miklósi Attila le akar számolni a múltban elkövetett bűnök, gyilkosságok örökségével, ennek viszont komoly ára van - és a család többi tagja is kimutatja az ehhez kötődő érzéseit.”

A rendező állandó kollégájával, Szőke Dániel operatőrrel együtt ismét egy különleges látványvilágú promót alkotott, amelyet a Volkova Sisters vadonatúj (a frissen megjelent albumukon is szereplő) száma kíséri végig.

A főbb szerepekben ismét Thuróczy Szabolcsot (Miklósi Attila), Ónodi Esztert (Miklósi Janka), Döbrösi Laurát (Miklósi Mira), Olasz Renátót (Miklósi Márk) és Végh Zsoltot (Gáll Ferenc) láthatjuk. Az évadban visszatér Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Rajkai Zoltán(Zebegényi Géza), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes) és Trill Zsolt (Fazi) is, de fontos szerephez jut a Fullajtár Andrea által alakított államtitkár, Boros Zsuzsa, valamint Gáll Feri lánya, Bianka is (őt ezúttal Staub Viktória alakítja. A már ismerős arcok mellett természetesen új karakterek is felbukkanak: Bakonyi Csilla egy helyi újságírót alakít, aki komoly összetűzésbe kerül Miklósiékkal, Borovics Tamás pedig roma nagyvállalkozóként tűnik fel a sorozatban.

Megosztás facebookon