asdf

Jön az Trónok harca utódja James McAvoy főszereplésével!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Már csak pár nap, és végre elérhető lesz az HBO GO-n az ősz egyik legjobban várt fantasy sorozata, amely az első kritikák alapján akár a Trónok harca utódja is lehet!
A világszerte ismert bestseller trilógia, Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) bővelkedik kalandokban, csodás lényekben, izgalmas fordulatokban és remek karakterekben.
his-dark-materials-2
November 4-én, hétfőn indul az HBO GO-n Philip Pullman klasszikus fantasy trilógiájából készült sorozat, Az Úr sötét anyagai, amely már most a kritikusok új kedvence lett. A Rotten Tomatoes oldalán is magas értékelésen áll.
AzUrSotetAnyagai_plakat
A kalandos fantasy sorozat főhőse a látszólag egyszerű, hétköznapi, ám bátor kislány egy másik világból. Lyra (Dafnee Keen – a Logan című filmben megismert X-23-as) ugyanis egy párhuzamos világ lakója is egyben, melyben a lelke egy állandóan változó állatka képében kíséri egész életében. Amikor a legjobb barátja eltűnik, Lyra nyomozni kezd. Egy bátor fiúval, Will-lel az oldalán ördögi összeesküvés nyomára bukkannak, melynek szálai a messzi északra vezetnek. A főbb szerepekben James McAvoy (X-Men filmek, Az – Második fejezet, Széttörve), Ruth Wilson (A viszony, Luther), Lin-Manuel Miranda (a Hamilton musical írója és rendezője), Clarke Peters (Drót, Treme), James Cosmo (Trónok harca, Csernobil) és sokan mások.
A sorozat november 4-én indul feliratosan az HBO GO-n, 5-én pedig az HBO-n. A szinkronos változat 22-től lesz elérhető.
Megosztás facebookon