asdf

Az útvesztő - Halálkúra - Szinkronos előzetes

Jövő januárban érkezik a mozikba Az útvesztő trilógia befejező része, Az útvesztő - Halálkúra, amihez végre itt a magyar előzetes.
A 20th Century Fox Halálkúrájával lezárul a James Dashner népszerű regénysorozata alapján készült trilógia. Az Útvesztő 2014-ben, Az Útvesztő – Tűzpróba pedig 2015-ben került a mozikba. A két film eddig több, mint 660 milliós bevételre tett szert, így jó esély van rá, hogy az utolsó résszel az 1 milliárd is meglesz.
Az útvesztő Halálkúra_werk
Wes Ball rendezésében a Halálkúra ismét egy komoly próbatétel elé állítja Thomast (Dylan O’Brien). A fiú biztos benne, hogy nem bízhat a Veszettben, hiába bizonygatják, hogy a hazugságok idejének vége, s hogy a fiú és barátai visszakaphatják emlékeiket. Thomas azonban sokkal több mindenre emlékszik, mint a többiek. A teher nagy a vállán, hiszen tőle és csapatától várják, hogy létrehozzák az emberiséget fenyegető vírus ellenszerét. Újabb veszélyes kaland veszi kezdetét azzal, hogy Thomas elhatározza, hogy kideríti a Veszett hátsó szándékát. Menekülésük során fejvadászok üldözik őket és egy titkos szervezet is merényletet intéz ellenük. Vajon milyen árat kell fizetniük azért, mert saját kezükbe vették életüket, s túlélheti közülük bárki is a Halálkúrát?

Szereplők: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel, Ki Hong Lee, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson, Rose Salazar

Az útvesztő: Halálkúra/Maze Runner - The Death Cure - Bemutató dátuma: 2018. január 25.

Megosztás facebookon