asdf

Előzetesek

Az oroszlánykirály - Első előzetes

2019. április 10.
Nyáron érkezik a mozikba a Jon Favreau (A Vasember, A dzsungel könyve) rendezésében az "élőszereplős" Oroszlánkirály, amelyhez végre befutott az első teljes videós ízelítő.

Bosszúállók - Végjáték - Végleges előzetes

2019. március 14.
Kicsivel több, mint egy hónap múlva beteljesül minden Marvel rajongó vágya és mozikba kerül a Bosszúállók - Végjáték.

X-Men - Sötét Főnix - Itt a legújabb előzetes

2019. február 28.
Idén nyáron a világ sötétségbe borul! Megérkezett az X-Men - Sötét Főnix legújabb előzetese. A '90-es években játszódó filmben több fontosabb X-Men szereplő is visszatér.

Íme a 2019-es Super Bowl legfontosabb előzetesei

2019. február 04.
Az amerikai futball csúcsdöntője, a Super Bowl nem csupán a sportrajongók számára az év egyik legjobban várt eseménye, de a film fanatikusok is kapnak néhány örömteli percet, hiszen az év legütősebb filmjeiből kapnak látványos ízelítőt.

Mi - Szinkronos előzetes

2019. január 05.
Brutál izgalmasnak ígérkezik a Tűnj el! rendezőjének új filmje, amelyhez befutott az első magyar előzetes. Jordan Peele újabb eredeti és provokatív thrillerrel borzolja idén tavasszal a mozirajongók idegeit.

Apró mesék - Első előzetes

2018. december 20.
Elkészült Szász Attila új, romantikus történelmi thrillerének, az Apró mesék-nek a trailere.

Creed 2. - Szinkronos előzetes

2018. november 16.
Megérkezett a Creed - Apolló fia folytatásának legújabb szinkronizált előzetese.

Újra mozikban a felújított Egri csillagok

2018. október 15.
50 évvel az eredeti bemutatója után ismét mozivásznon látható minden idők egyik legnépszerűbb magyar filmalkotása, az Egri csillagok. Várkonyi Zoltán klasszikusát a Filmalap Nemzeti Digitalizálási és Filmfelújítási programjának részeként, 4K felbontásban, teljeskörűen restaurálták a Magyar Filmlabor és Filmarchívum szakemberei. A filmet október 25-től országszerte számos helyszínen vetítik.

Itt a Kedvencek temetője remake első előzetese

2018. október 10.
A Paramount Pictures égisze alatt készülő Kedvencek temetője legújabb feldolgozásához befutott az első előzetes és poszter.

Újra mozikban minden idők legszebb filmje!

2018. október 05.
November 22-től újra látható lesz mozikban a Cinema Paradiso című film. A legendás alkotás 30 éve készült. Ősszel az eredeti, rövidebb 123-perces Oscar-díjat nyert (felújított) változatát fogják vetíteni.

Íme az amerikai Életrevalók előzetese

2018. október 04.
Hollywood nem bír magával! Irigykedni is felesleges, hiszen annyi remek filmje van. Épp ezért értelmetlennek tűnik, hogy az amúgy megunhatatlanul tökéletes francia Életrevalók-ból remake-t csináltak.