asdf

Hírek

Bud Spencer visszatér a mozikba, a családja is Budapestre látogat!

Bud Spencer visszatér a mozikba!

2019. február 19.
Egészen különleges életutat járt be Carlo Pedersoli, akit színészként, Bud Spencer néven ismert meg a világ. Olasz úszóbajnokként két olimpián is részt vett, emellett birkózó, bokszoló, rögbijátékos, autóversenyző, pilóta, író, dalszerző, egyetemi oktató, politikus, békenagykövet, feltaláló és gyerekruha-tervező is volt. Kalandos élete és személyiségének kevésbé ismert oldala tárul fel a Piedone nyomában című átfogó portréfilmben, amely február 28-tól érkezik országszerte a mozikba. A film díszbemutatójára az olasz filmszínész lánya, Cristiana Pedersoli is Budapestre látogat.
A Moziverzum közvetíti a 91. Oscar-gálát!

A Moziverzum közvetíti a 91. Oscar-gálát!

2019. február 15.
Február 17-én startol a Moziverzum, néhány nappal később már az Oscar-gálát is megnézhetjük, az élő közvetítés háziasszonya Ördög Nóra lesz. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-től szurkolhatjuk végig, de a vörösszőnyeges bejelentkezés már 00:30-tól kezdetét veszi.
Íme a 2019-es BAFTA nyertesei

Íme a 2019-es BAFTA nyertesei

2019. február 11.
A Brit Film- és Televíziós Akadémia kiosztotta a 2019-es BAFTA díjakat. Yorgos Lanthimos filmje, A kedvenc 12 jelölésből 7-et váltott díjra. Alfonso Cuarón filmje, a Roma 7 jelölésből 4 díjat kapott, köztük a legjobb filmnek járó elismerést.
Még mindig téma, hogy meleg-e Elton John megformálója

Még mindig téma, hogy meleg-e Elton John megformálója

2019. február 10.
Nagy várakozás előzi meg a Rocketman című filmet, amely Elton John felemelkedését mutatja be, Taron Egerton-nal a főszerepben. Jó ideje találgatják, a wales-i színész a saját neméhez vonzódik-e.
Ezeket a filmeket érdemes megnézni februárban a moziban (2019)

Ezeket a filmeket érdemes megnézni februárban a moziban

2019. február 04.
Nézzük, hogy mit tartogat számunkra a februári mozi kínálat: Hablaty és Fogatlan neki vág az utolsó kalandnak, az Avatar alkotóinak új hősnője, Alita a romlott világ ellen veszi fel a harcot, a 18. századi Angliában Emma Stone, Olivia Colman és Rachel Weisz hatalmasat alakít, de ismét boldog halálnapra ébredhetünk...újra és újra! Emellett útmutatót is kapunk egy bizonyos zöld könyvből, és a remény útját járjuk Kafarnaumban.
Így sem láttuk még soha Szabó Simon-t

Így sem láttuk még soha Szabó Simon-t

2019. február 02.
Elképesztő külső és belső átalakuláson ment keresztül Szabó Simon a Kölcsönlakás című filmben játszott szerepe miatt.
Kiállították a Különben dühbe jövünk-ből is ismert Buggy-t!

Kiállították a Különben dühbe jövünk-ből is ismert Buggy-t!

2019. február 02.
A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában. Az árverés bevételből a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a szervezők, a nyertesnek pedig személyesen Terence Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án Guido & Maurizio De Angelis koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában.
Kegyeleti okból előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét Amerikában

Előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét

2019. január 27.
Tavaly agy siker volt a Boldog halálnapot című kaszabolós thriller, hamarosan jön is a folytatása. Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a Boldog halálnapot! 2-ben, a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...
A Teljesen idegenek rendezője megnézte a BÚÉK-ot és imádta!

A Teljesen idegenek rendezője megnézte a BÚÉK-ot és imádta!

2019. január 26.
A szilveszterkor játszódó vígjátékra, amelyet még most is játszanak a mozik, már közel 240 000 magyar néző vett jegyet, ami nemcsak egy hazai gyártású mozifilm esetében elképesztő siker, hanem hollywoodi filmek itthoni eredményeihez képest is különleges.
Íme az első hivatalos fotók a Volt egyszer egy Hollywood-ból!

Fotók a Volt egyszer egy Hollywood-ból!

2019. január 26.
A Vanity Fair hivatalos képeket tett közzé Quentin Tarantino új, 1969-ben játszódó filmjéből. Az Once Upon a Time in Hollywood, azaz a Volt egyszer egy Hollywood az év egyik legjobban várt filmje.
OSCAR - DÍJ JELÖLTEK 2019

OSCAR - DÍJ JELÖLTEK 2019

2019. január 22.
Ma délután kihirdették a 91. Oscar jelöltjeit! Az Amerikai Filmakadémia idén nem jelölt magyar filmet az aranyszoborra. A díjátadó ceremóniát 2019. február 24-én rendezik a Dolby Színházban Los Angelesben, helyi idő szerint 17:00 órától (hazai idő szerint február 25-én 02:00 órától).
Édesanyja védelmezte a Két királynő sztárját

Édesanyja védelmezte a Két királynő sztárját

2019. január 21.
A Stuart Mária és I. Erzsébet küzdelméről szóló Két királynő január végén kerül mozikba, amelyben Margot Robbie mellett Saoirse Ronan is királynőként tündököl.