asdf

21-es terem

BÚÉK - Kritika

2018. december 07.
Remake ide vagy oda, egy zseniális szereposztás sokat tud dobni egy filmen. Az olasz Teljesen idegenek újragondolt mozija sokkal szórakoztatóbb és hitelesebb lett, mint azt vártam.

Bosszúállók - Végtelen háború - Kritika

2018. április 26.
A Marvel Univerzum eddig nem igazán kecsegtetett méltó ellenfelekkel és talán ezért is volt "könnyű" dolga a mi hőseinknek, de a Végtelen háború-ban Thanos személyében olyan főgonoszt kap a világ, amit nem csak a Bosszúállók fognak sokáig emlegetni, hanem mi is. (Spoilermentes kritika!)

Ready Player One - Kritika

2018. március 30.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy a Ready Player One című film lesz az, amiért rajongani fogok. Már csak a gamer világ miatt sem. De bumm! Ez a film sokkal több, mint, amit először gondoltam az előzetesek alapján. Pazar és minőségi mozis élmény!

Viszlát Christopher Robin - Kritika

2018. január 15.
Keserédes és mégis csupa szív lett a Viszlát Christopher Robin, amelynek a képi világa káprázatos, de sokkal több, mint egy mesefilm, hiszen egy érzelmekkel teli háttér történetet kapunk.

Jumanji - Vár a dzsungel - Kritika

2017. december 22.
A Jumanji - Vár a dzsungel! szó szerint magával vagy inkább magába ragad! A Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan főszereplésével készült kaland-vígjáték már a mozikban!

Star Wars - Az utolsó Jedik - Kritika

2017. december 18.
Már mozikban hasít a legújabb Star Wars film, Az utolsó Jedik! Rian Johnson rendezésében készült a VIII. rész és ugyan nem volt könnyű dolga, de a vártnál is nagyobb meglepetést okozott.

A Viszkis - Kritika

2017. december 03.
Szó szerint berobbant a mozikba Antal Nimród legújabb filmje, A Viszkis, amely a legendás rabló, Ambrus Attila történetét hivatott bemutatni.

Gyilkosság ​az Orient expresszen - Könyvkritika

2017. november 15.
Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozata már a mozikban! Ennek örömére a Gyilkosság az Orient expresszen című könyv vadonatúj borítót kapott, ami annyira szép, hogy az ember egyből kedvet kap újra olvasni a történetet, még úgyis, hogy tudja mi a vége.

Thor - Ragnarök - Kritika

2017. november 04.
A Marvel legújabb önálló Thor filmje felülmúlta elődeit és minden eddiginél látványosabb és szórakoztatóbb lett! Videós beszámolómban mondom el, ahogy én láttam a Thor - Ragnarök-et! Kommentben írd meg Te is, hogy mit gondolsz a filmről. :)

Pappa Pia - Kritika

2017. augusztus 21.
Zenés, éneklős, romantikus, szórakoztató és magyar. Ez a Pappa Pia! Nehéz véleményezni egy olyan filmet, amelynek már a címe sem tetszik és a megtekintése előtt kialakul benned egy alap szintű "elvárás".

Arthur király - A kard legendája - Kritika

2017. május 15.
Guy Ritchie kardot ragadott, hogy a legnagyobb angol mítoszt sokkal vagányabb és lendületesebb stílusban vászonra vigye. Így készült el az Arthur király - A kard legendája, ami egyszerre izgalmas és szellemes, látványában pedig sokszor vissza köszönnek a Gyűrűk Ura elemei, és ettől még királyabb lett film. A főszerepben Charlie Hunnam és Jude Law.

Logan - Kritika

2017. március 02.
17 éve, hogy kezdetét vette az X-Men történet a mozikban. Hugh Jackman az X-Men – A kívülállókban bújt először Logan bőrébe, és ezután még hétszer tette ezt, hogy a világ megismerhesse Farkas egyéniségét, lehengerlő erejét, amitől milliók kedvencévé vált. Én is a fanok táborát erősítem és iszonyatosan vártam a Logan-t. De most, hogy láttam az utolsó fejezetét, vissza akarok menni az időben, hogy újra kezdjük az elején.