asdf

Hollywood Stars

Johnny Depp: Azoknak a nyomdokaiba léphettem, akik mindig is a hőseim voltak - Exkluzív interjú

2023. szeptember 27.
Az egész világ nagyon várta Johnny Depp visszatérését. A 76. cannes-i filmfesztiválon debütált a Jaenne du Barry - A szerető, amit a közönség vastapssal és óvációval fogadott. A hétperces tapsvihar a színészt is könnyekig hatotta. Október 12-én pedig a magyar mozikba is megérkezik a Madamme du Barry és XV. Lajos király kapcsolatának története.

Magasságos egek, itt az igazi DeLorean időgép!

2022. június 25.
Végre itt a lehetőség, hogy megépítsd a saját időgépedet. A De Agostini kiadó a 80-as évek filmklasszikusai előtt tiszteleg és új gyűjteményével most könnyedén megépítheted a legendás DeLorean időgép 1:8 méretű élethű mását!

Rohammentő - Londoni premier (Élménybeszámoló)

2022. április 02.
A Rohammentő című film hazánkban április 7-től lesz látható a mozikban. A sajtókörút során Berlin és Párizs után Londonban is bemutatták a filmet, ahol részt vett a rendező, Michael Bay és a film főszereplői is: Jake Gyllenhaal, Eiza González és Yahya Abdul-Mateen II is.

Bosszúállók, gyülekező! Legyen saját Marvel Univerzumotok!

2022. február 24.
Végre tied lehet a legendás Marvel karakterek figuráinak hivatalos gyűjteménye!

GYILKOS HALLOWEEN - A kulisszák mögött

2021. október 17.
David Gordon Green 2018-as Halloween című filmje több mint 250 millió dolláros összbevételt ért el, a négy évtizede létező franchise legjobb anyagi eredményét produkálva, és a legsikeresebb nyitó hétvégét hozta olyan horrorfilm esetében, amelynek női főszereplője van (Jamie Lee Curtis). Íme néhány érdekesség a franchise következő részéről.

MIUTÁN ELBUKTUNK - A kulisszák mögött

2021. augusztus 30.
A Castille Landon által rendezett és Anna Todd bestseller-könyve alapján készült, világsikert hozó Miután sorozat harmadik része, a Miután elbuktunk szeptember 9-én kerül a hazai mozikba. Íme néhány érdekesség a franchise következő részéről.

MAD MAX: A HARAG ÚTJA - A kulisszák mögött

2020. május 21.
A Mad Max – A harag útja című filmet 2015. május 21-én mutatták be a hazai mozik. Az író-rendező-producer George Miller pazar alkotásában szabadjára enged egy őrült világot. Olyan filmet alkotott, amely elejétől végéig egyetlen lélegzetelállító hajsza. Íme néhány érdekesség a 2015-ös Mad Max kapcsán.

Érdekességek a Robert Downey Jr. féle Dolittle c. filmről

2020. január 22.
Hugh Loftings Dolittle doktorról szóló különös meséi csaknem száz éve bűvölik el a fiatal és kevésbé fiatal olvasókat. A főhős elképesztő képessége, amelynek révén szinte minden állattal szót ért, legyen az tollas vagy szőrős, több médiumban is rabul ejtette a közönséget: könyvekben, rádióban, színpadon, filmen és televízióban. 2020-ban pedig Robert Downey Jr. kelti életre az irodalom történetének egyik legnépszerűbb mesehősét, Dolittle-t, aki beszélni tud az állatokkal.

Volt egyszer egy...Hollywood magyar szemmel (videó)

2019. október 27.
Augusztusban mutatták be a mozik Quentin Tarantino 9. rendezését, a VOLT EGYSZER EGY...HOLLYWOOD-ot, amely nem csupán a filmkészítés kulisszái mögé viszi be a nézőket, de a zseniálisan fantasztikus főszereplők színészi játékával is nyomot hagyott a filmtörténelemben.

Érdekességek Will Smith új akció-thrilleréről

2019. augusztus 30.
Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

Rendkívüli jelenet lett volna, de sajnos kivágták! Íme Rocky és Drago bunyója!

2019. február 19.
Sylvester Stallone különleges videóval örvendeztette meg rajongóit Instagram oldalán, ugyanis a Creed II. forgatásáról tett közzé egy jelenetet, amit a filmben sajnos nem láthattunk.

Érdekességek a Creed II. szinkronjában

2019. január 05.
Irány a ring, irány a mozi! A Creed II. visszanyúl az alapokhoz s újra rámutat, mitől is lesz valaki bajnok, és emlékezetünkbe vési, hogy bármerre tartunk, a múltunktól nem szabadulhatunk.