asdf

Szellemek háza - Szinkronos előzetes

  • Szerző: Simon
Az Oscar díjas Helen Mirren a Szellemek háza című hátborzongató horrorban szellemeknek épített házat. A Spierig fivérek (Michael Spierig, Peter Spierig) rendezésében készült filmhez itt a magyar előzetes.

A megtörtént eseményeket feldolgozó Szellemek háza az év egyik legvártabb horrorfilmje. Rendezői, a Spierig-testvérek korábban a Fűrész - Újra játékban, a Daybreakers – A vámpírok kora, az Időhurok és A zombik városa filmekkel már letették a névjegyüket a műfajban. A Szellemek háza főszerepét az Oscar-díjas Helen Mirren (A királynő, Az ajtó, Az élet ízei, Hitchcock, RED 1-2.), Jason Clarke (A majmok bolygója: Forradalom, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza, Everest, A nagy Gatsby), Sarah Snook (Steve Jobbs, Az üvegpalota) és Angus Sampson (Mad Max: A harag útja, Insidious: A gonosz lélek) játsszák.

A hivatalos szinopszis:

A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embereknek épül. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

Szellemek háza /Winchester - Hazai bemutató: 2018. március 15.
Szellemek-háza-poszter16e

Megosztás facebookon