asdf

Virsliparti - Szinkronos előzetes

Nem szokványos animációs film ötletét adta Seth Rogen! A Virsliparti címmel ellátott agyament vígjáték 18-as korhatárt kapott, ami az előzetes alapján is eléggé indokoltnak tűnik. A film hazánkban október 6-tól látható a mozikban!

Seth Rogen, James Franco, az Itt a vége szinte összes alkotótársa és kiváló színészek csapata egy Pixar-kinézetű, de súlyosan korhatáros animációs filmet készített, mely tele van szexszel, erőszakkal és a romlottság minden más formájával: még ételorgia is helyet kapott benne: elkészült az évtized legdilisebb filmje! 

Hivatalos szinopszis:

Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát… mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják végre, és boldog révbe érjen… mert fogalma sincs róla, hogy a virsliket megeszik. Így aztán, amikor kiesik egy bevásárlókosárból, hosszú, veszélyes útra indul, hogy visszajusson a saját hűtőpolcára, mielőtt kezdődik a nagy, július 4-i roham. Út közben összeismerkedik pár felelőtlen virslitárssal (akik semmi másra nem vágynak, minthogy hotdogkiflikkel szexelhessenek) és másféle lényekkel: sütikkel, zöldségekkel és egyéb édes vagy keserű ételtársakkal. A polcokon túl pedig várja őt, az étel értelme…

Virsliparti/Sausage Party - Hazai bemutató: 2016. október 6.

Virsliparti_1000x1443_1

Megosztás facebookon