asdf

Viszlát Christopher Robin - Szinkronos előzetes

Micimackó bájos történeteit milliónyi gyerek hallgatja még ma is csodálattal, de a felnőtt szíveket is megdobogtatja a sok kedves kis történet. Viszlát Christopher Robin címmel elevenedik meg a vásznon minden idők mese klasszikusa. A regény megszületését feldolgozó dráma hazánkban is látható lesz a mozikban, amihez megérkezett a szinkronizált előzetes.

Viszlát Christopher Robin-ban Domhnall Gleeson alakítja A. A. Milne-t, a Micimackó című regény szerzőjét. Milne feleségét Margot Robbie játssza Simon Curtis (Egy hét Marilynnel) filmjében. Az előzetes gyönyörű és igazán meseszerű. Alig várom, hogy láthassam a filmet. Ó, azok a régi szép idők a Százholdas Pagonyban...

A hivatalos szinopszis:

Christopher Robin gyermekkori játékai ihlették meg apját, A.A. Milnét Micimackó va- rázslatos világának megalkotására. Az elsöprő nemzetközi sikert elérő könyvsorozat megnyugvást és reményt vitt a brit otthonokba az Első Világháborút követő években. Christopher Robin és családja számára azonban a siker nem kizárólag örömmel járt együtt...Viszlát Christopher Robin/Goodbye Christopher Robin - Hazai bemutató: 2018. jnauár 11.

Viszlát Christopher Robin_poszter12

Megosztás facebookon