asdf

Az év tinifilmje a mozikban!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Hazánkba is berobbant a One Direction: This Is Us, amely a limitált előadások ellenére is a csütörtök legnézettebb tinifilmje lett.

Szombat este indul hazánkban is az X-Faktor következő évadja, amely lehet hogy éppen a következő OneDirectiont adja a világnak…?!  

 Szeptember 7-én ismét elindul az RTL Klub tehetségkutató műsora, az X-Faktor. Hazánkban negyedszer indul útjára a Nagy-Britanniában 2004-ben született műsor, és az idén is hihetetlenül sok reménykedő sztárjelöltet vonzott.

Nem is csoda: az X-ek közül jó néhányan váltak igazi hírességgé, a nemzetközi változatok pedig valódi világsztárokat adtak a zeneiparnak. Közülük is az egyik legismertebb a One Direction, amelynek tagjai ugyan nem győztek a vetélkedőn, ám a slágerlistákon mégis diadalt arattak: erre emlékeztet a héten bemutatásra kerülő koncert- és életrajzifilm, a One Direction: This is Us (KN). A 1D 3D-s filmje nemcsak az öt srác életének alakulását mutatja be és világkörüli turnéra kíséri a csapatot, hanem arról is mindent elmesél, mi történt velük az X-Faktorban. Jó lecke lehet azoknak, akik most vágnak neki a versengésnek.

 

Megosztás facebookon