asdf

Brad Pitt szexinek tartja, amikor Angelina Jolie főnökösködik

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A férfiak jó része nem örül, ha a feleségük utasításait kell követniük, Brad Pitt viszont egyenesen boldog volt, amikor Angelina Jolie lett a főnöke.

by-the-sea-11

A színész házaspár együtt játszik A tengernél című drámában, amelynek Angelina nemcsak a főszereplője, hanem a rendezője is. "Határozott, rendkívül intuitív, vág az esze, és azt kell mondanom, hogy szexi, amikor főnökösködik. Talán meglepő, de borzasztóan élveztem, hogy a feleségem rendezett engem. Habár nem is kell rajta nagyon csodálkozni, hiszen ha megbízom benne a magánéletben, nyilván dolgozni is vele akarok."- mondta Brad a V magazinnak.

mr-mrs-smith

Pitt-ék pont tíz éve, a Mr. és Mrs. Smith-ben szerepeltek együtt először, akkor kezdődött kapcsolatuk, aminek következménye hat gyerek s végül házasságkötés lett. Akkor akcióvígjátékban játszottak, A tengernél azonban egészen más műfajba tartozik. "Ez határozottan nem a Mr. és Mrs. Smith. Ebben a filmben olyan házaspárról van szó, akik számára nagyon régen véget értek a mézeshetek, és meg kell küzdeniük a hétköznapok egyhangúságával és a váratlan problémák fájdalmával."- tisztázta a dolgokat Brad.

A tengernél/By the Sea - Hazai bemutató: 2015. november 12.

Megosztás facebookon