asdf

Bradley Cooper Lady Gagát rendezi

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Különleges szövetség jött létre Hollywoodban, amely a 4 Oscar-díjra jelölt Bradley Cooper és a világ egyik legismertebb, legsikeresebb művésze, Lady Gaga kötötte.

A két sztár együtt fog dolgozni a Csillag születik (A Star is Born) című 1976-os film új változatán. Lady Gaga méltó helyre kerül: eredetileg Barbara Streisand alakította a feltörekvő énekesnőt, akit egy kiégett rocksztár vesz a szárnyai alá. Ő valaha Kris Kristofferson volt, és most Bradley Cooper játssza majd. De az A Star is Born nemcsak ezért különleges. Hanem azért, mert Cooper először életében rendezni fog.

lady_gaga_bradley_cooper_star_is_born

"Akik láttuk, hogy hogyan játszik és hogyan producerkedik, tudtuk, hogy hamarosan átül a rendezői székbe. És hogy nem kell félteni: ott is jó lesz." – nyilatkozta a Warner Bros. egyik főnöke. Cooper első filmkészítői sikere máris nyilvánvaló: nemcsak színésznek nyerte meg Lady Gagá-t, hanem arra is sikerült rávennie, hogy új dalokat írjon a soundtrackbe. Így már szinte garantált, hogy emlékezetes film készül – a bemutatóra 2018-ban kerül sor.

Megosztás facebookon