asdf

Castle is csatlakozott a Marvel univerzumához

Hiába mutatják be hamarosan a Marvel legújabb képregényfilmjét, A galaxis őrzőit, még most is kapunk nem várt casting-híreket James Gunn filmjével kapcsolatban. Ezúttal egy olyan színész csatlakozott a Marvel univerzumához, akinek az űr már nem számít idegenterepnek.

A kultsorozattá váló Firefly - A szentjánosbogár című sci-fi sztárja, Nathan Fillion csatlakozott A galaxis őrzői színészi stábjához. A hírt maga a film rendezője, James Gunn erősítette meg a twitter oldalán.

nathan_fillion_galaxisorzoi

Egy ideje már suttognak arról, hogy a Castle c. krimi-sorozat sztárja a Nova nevű képregény karaktert formálhatja majd meg a szuperhősfilmben, ám ezt a híresztelést a film direktora is cáfolta. Arról, hogy kit vagy mit alakíthat majd Nathan Fillion, egyelőre még nincs információ. Annyi biztos, hogy ezúttal egy rövid cameo fog jutni a népszerű színésznek, aki mostanság szerencsére egyre több szerepet vállal mozifilmekben. 2013-ban a Percy Jackson: Szörnyek tengerében játszhatta el az egyik ismert görög istent, Hermészt. Azelőtt pedig Joss Whedon kis költségvetésű szerzői filmjében, a Sok hűhó semmiért-ben szerepelhetett.

Érdekesség, hogy a Bosszúállók rendezőjének és a Castle sztárjának a barátsága és munkakapcsolata messzire nyúlik vissza, ugyanis már a Firefly-sorozaton is együtt dolgozhattak.

Ha minden jól megy, akkor A galaxis őrzője 2014. augusztus 14-én kerülhet a filmszínházakba. A rendezői feladatokat James Gunn vállalta el, míg főbb szerepekben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper (Rocket Raccoon hangja) és Vin Diesel (Groot hangja) lesz látható.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon