asdf

Ezeket a filmeket érdemes megnézni áprilisban a moziban (2019)

  • Szerző: MoziStar
Hello tavasz, hello április! Végre itt a jó idő és végre mozikba kerül a Bosszúállók 4. felvonása! De találkozhatunk a DC-univerzum legmenőbb szuperhősével, Shazam-mal is, vagy ellátogathatunk a Csodaparkba vagy a hátborzongató Kedvencek temetőjébe. Interjút készíthetünk Istennel és kiderül az is, hogy milyen egy gyászoló asszony átka!

mozi-ajanlo-aprilis-2019

SHAZAM! (12)

Magyarországi bemutató: 2019. április 4.

Rendezte: David F. Sandberg
Főszereplők: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Ross Butler, Adam Brody
Hazai forgalmazó: InterCom

Mindannyiunkban ott bujkál a szuperhős – de van, akiből elő is jön. Billy Batson 14 éves, egy árvaházból kerül nevelőszüleihez, és nem a legnépszerűbb srác az iskolában…de Shazam, az ősöreg, különleges erejű varázsló mégis kiválasztja. Amikor a srác hangosan kimondja: a varázsló nevét, átalakul. Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek. Billy fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, és közben elkövet néhány nagy baklövést… de aztán rá kell jönnie valamire. Az új helyzet hatalmas buli, de van benne valami nehéz: hogy nincs szuperhős főgonosz nélkül. És a vadonatúj, gyerekből lett hősnek nemsokára már a világ megmentésén kell ügyködnie – közeledik a világvége, és neki egy óriási csatában kell bizonyítania, hogy nem véletlenül került a szűk, piros kezeslábasba…

A DC-univerzum egyik legnépszerűbb figurájáról készült film izgalmas és látványos, mint az óriásköltségvetésű szuperhősfilmek és közben tele van poénnal!

KEDVENCEK TEMETŐJE (16)

Magyarországi bemutató: 2019. április 4.

Rendezte: Kevin Kolsch, Dennis Widmeyer
Főszereplők: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz, Jeté Laurence, Hugo Lavoie, Lucas Lavoie
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

A nagy hatású Stephen King regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be. Louis a család új otthona mellett, az erdő mélyén felfedez egy titkos és rejtélyes temetkezési helyet. Amikor beüt a tragédia, Louis segítséget kér a fura szomszédtól, Jud Crandalltől (John Lithgow), és ezzel egy olyan veszélyes láncreakciót indít el, amely felszabadít egy kifürkészhetetlen gonosz erőt, és ez szörnyű következményekkel jár... 

DUMPLIN' - ÍGY KEREK AZ ÉLET (12)

Magyarországi bemutató: 2019. április 4.

Rendezte: Anne Fletcher
Főszereplők: Jennifer Aniston, Danielle Macdonald, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Luke Benward
Hazai forgalmazó: Hungaricom

Az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Dumplint, aki azonban nem sokat ad a szavára. Munkát vállal a helyi gyorsétkezdénél, ahol találkozik egy szexi magániskolás sportolóval. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik a városi szépségversenyre. Legnagyobb meglepetésére mások is követik példáját és csatlakoznak a tűsarkú forradalomhoz.

HELLBOY (18)

Magyarországi bemutató: 2019. április 11.

Rendezte: Neil Marshall
Főszereplők: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Sasha Lane, Thomas Haden Church, Penelope Mitchell
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, - hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt -, arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat. Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot? 

Mike Mignola, a Hellboy képregények megalkotója, a film forgatókönyvének társírója és executive producere egy rendkívül egyedi, grandiózus, látványos filmet álmodott meg kedvenc karakterének. A rendezői székben Neil Marshall (A kilencedik légió, Trónok harca) ül, aki az eddigi Hellboy-filmektől elrugaszkodva egy még véresebb, még szórakoztatóbb, még pokolibb fantasyt hozott létre a népszerű Stranger Things sorozat rendőrfőnökével, David Harbourral a főszerepben.

MIUTÁN (16)

Magyarországi bemutató: 2019. április 11.

Rendezte: Jenny Gage
Főszereplők: Selma Blair, Jennifer Beals, Hero Fiennes-Tiffin, Peter Gallagher, Meadow Williams, Dylan Arnold, Josephine Langford, Inanna Sarkis
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

Anna Todd ifjúsági regénye, a „Miután” a népszerű Wattpad közösségi oldalon indult hódító útjára, és meg sem állt a nagyvászonig. A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott.

A GYÁSZOLÓ ASSZONY ÁTKA (16)

Magyarországi bemutató: 2019. április 18.

Rendezte: Michael Chaves
Főszereplők: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Sean Patrick Thomas, Madeleine McGraw, John Marshall Jones, Irene Keng, Jaynee-Lynne Kinchen
Hazai forgalmazó: InterCom

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott. Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni. Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket. 1970-ben érkezett Los Angelesbe: egy szociális munkás (Linda Cardellini) és saját két kis gyereke is kénytelen rájönni, hogy a legendák nem hazudnak.

James Wan, a Fűrész elindítója, a Démonok között- és az Annabelle-filmek valamint Az apáca alkotója a horror műfaj legsikeresebb művelője ismét megmutatja, mennyit tud a borzongatásról!

CSODAPARK (6)

Magyarországi bemutató: 2019. április 18.

Forgatókönyvírók: Josh Appelbaum, André Nemec
Főszereplők: June (hang)-Brianna Denski, Anya (hang)-Jennifer Garner, Boomer (hang)-Ken Hudson Campbell, Gus (hang)-Kenan Thompson, Greta (hang)-Mila Kunis, Steve (hang)-John Oliver, Cooper (hang)-Ken Jeong, Peanut (hang)-Norbert Leo Butz, Apa (hang)-Matthew Broderick
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen...June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

INTERJÚ ISTENNEL (12)

Magyarországi bemutató: 2019. április 18.

Rendezte: Perry Lang
Főszereplők: Brenton Thwaites, David Straithairn, Yael Grobglas, Hill Harper, Charlbi Dean Kriek, Bobby Di Cicco
Hazai forgalmazó: ADS Service

Paul Asher afganisztáni tudósításai karrierjének legkellendőbb munkái. Miután hazatér a Közel-Keletről, a fiatal újságíró nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát. Egy napon aztán különös interjúalannyal hozza össze az élet, egy férfival, aki azt állítja magáról, hogy Ő Isten. Paul kezdetben szkeptikusan fogadja a titokzatos idegen szavait, ám minél többet beszélgetnek, annál inkább az az érzése, hogy talán a férfi tényleg igazat mond. 

Vajon mit kérdezhet egy kíváncsi újságíró a Teremtőtől? És Te mit kérdeznél Tőle? 

MIA ÉS A FEHÉR OROSZLÁN (12)

Magyarországi bemutató: 2019. április 18.

Rendezte: Gilles de Maistre
Főszereplők: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Tessa Jubber, Ashleigh Harvey
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel. Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét.

BOSSZÚÁLLÓK  - VÉGJÁTÉK (12E)

Magyarországi bemutató: 2019. április 25.

Rendezte: Anthony Russo, Joe Russo
Főszereplők: Robert Downey Jr., Josh Brolin, Chris Hemsworth, Jon Favreau, Chris Evans, Paul Rudd, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Brie Larson, Karen Gillan, Rocket (hang)-Bradley Cooper, Jeremy Renner, Gwyneth Paltrow
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.

Megosztás facebookon