asdf

Gwyneth Paltrow őrülten szerelmes volt Keanu Reevesbe

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Ma már kétgyerekes családanya Gwyneth Paltrow, aki boldog házasságban él Chris Martinnal, a Coldplay frontemberével, kamaszkorában azonban ő is csak olyan őrülten szerelmes tiniként pergette napjait, mint minden lány ebben a korban.

Gwyneth nagy bálványa Keanu Reeves volt, akinek fotóját mindennap rajongó pillantásokkal árasztotta el. A dolognak családi vonzata is volt: Gwyneth édesanyja színésznő, Blythe Danner, és abban az időben a sminkese Keanuval járt, így a fiatal, jóképű sztár gyakorta megfordult az öltözője környékén. "Nagyjából tizenöt éves lehettem, és bomlottam Keanu után, mert eszméletlen volt, no persze most is az - nosztalgiázik Gwyneth Paltrow. - Az anyukám éppen valamilyen tévésorozatban játszott, és a sminkese volt Keanu barátnője. Amikor egyszer arrafelé lófráltam, csináltam egy Polaroid fotót Keanuról, amit alá is írattam vele. Éveken át volt kitűzve az íróasztalom fölött, és gyakran ábrándoztam előtte."

ronin_keanu

Az Oscar-díjas színésznő és nézők millióinak egyik karácsonyi ajándéka az lesz, hogy viszontláthatják Keanu Reevest a mozikban, méghozzá full szamuráj üzemmódban. A 47 roninban egy ősi japán hőstörténet elevenedik meg, amelyben a bosszúálló gazdátlan szamurájok nemcsak egy gonosz hadúrral és pribékjeivel, hanem természetfeletti lényekkel is megküzdenek.

(47 ronin - hazai bemutató: 2013. december 26.)

Megosztás facebookon