asdf

Itt vannak az első képek Johnny Depp történelmi drámájából

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: ADS
Tavasszal kerül mozikba Johnny Depp új filmje, a JEANNE DU BARYY című történelmi kosztümös dráma. Az Oscar-díjra jelölt színészt 2018 óta nem láttuk mozifilmben, most XV. Lajosként tér vissza a filmvászonra.

A XVIII. században játszódó produkciót tavaly nyáron forgatták Franciaországban, többek között a versailles-i kastélyban és Párizs környékén. A francia rendező (Polisse és Az én szerelmem), forgatókönyvíró és színésznő, Maïwenn (Az ötödik elem, Szeretni bátorság) rendezője és egyben főszereplője is a filmnek.

Stéphanie Branchu Why Not Productions (2)
Fotó: © Stéphanie Branchu / Why Not Productions

A történet az 59 évig uralkodó francia király és Madamme du Barry kapcsolatát mutatja be. Jeanne du Barry az egyik leghíresebb francia kurtizán volt, aki XV. Lajos király hírhedt szeretőjeként vált ismertté. A filmben szerepet vállalt Pierre Richard (Magas, szőke férfi felemás cipőben, Álmodni mindig lehet) és Noémie Lvovsky (A kis Nicolas és az elveszett kincs, Hogyan legyél jó feleség?) is.

Stéphanie Branchu Why Not Productions (1)
Fotó: © Stéphanie Branchu / Why Not Productions

Johnny Depp a fotókon korhű ruhát és ősz parókát visel, pazar díszletek között. A színész első alkalommal szerepel francia filmben, amelynek világpremierje várhatóan májusban, a cannes-i filmfesztiválon lesz.

A Golden Globe-díjas színész 2020 óta "feketelistán" szerepel Hollywoodban, de végre ismét felfelé ívelhet karrierje és ez a film lehet a nagy visszatérése.

Stéphanie Branchu Why Not Productions (3)
Fotó: © Stéphanie Branchu / Why Not Productions

Jeanne du Barry - Hazai bemutató: 2023 nyara

Megosztás facebookon