asdf

Jön a Legenda vagyok folytatása!

  • Szerző: MoziStar
Idén lesz 15 éve, hogy bemutatták a Legenda vagyok című zombis filmet. Évekig csak pletyka volt, hogy elkészül a második rész, de ezidáig nem történt lépés a projekt kapcsán.
Will Smith készen áll arra, hogy újra Robert Neville szerepébe bújjon a 2007-es posztapokaliptikus film folytatásában, erősítette meg a The Hollywood Reporter. Érdekesség, hogy Will Smith karaktere a film végén feláldozza magát, de jól tudjuk, hogy ez nem akadály, hogy visszatérjen.
iamlegend
Még nem tudni, milyen formában hozzák vissza Smith karakterét, de ezúttal sem lesz egyedül, bár most nem négylábú társat kap, hiszen Michael B. Jordan (Fekete Párduc, Creed) is csatlakozott a stábhoz színészként és producerként is.
actor-michael-b-jordan
A Warner Bros. égisze alatt készült első rész forgatókönyvét író Akiva Goldsman is visszatér, bár arról még nincs információ, hogy miként folytatódik a történet és kik csatlakoznak még a filmhez. Will Smith egyébként az alábbi osztotta meg a bejelentés kapcsán:
iamlegend_willsmith_insta
A filmnek még nincs rendezője és a premier dátum is várat magára. A studió már nem csak tervezget, ezerrel dolgozik a produkción, ami nem is csoda, hiszen a 2007-es film közel 600 millió dollár bevételt hozott világszerte.
Megosztás facebookon