asdf

Mit érdemes megnézni augusztusban a moziban? (2016)

  • Szerző: MoziStar
Talán az augusztusi hónap hozza idén a legtöbb nagyon várt filmet, hiszen ebben a hónapban mutatják be a Suicide Squad-ot, A kis kedvencek titkos élete című animációs filmet, valamint a Vaksötét című horrort. Emellett Steven Spielberg legújabb rendezése is a mozikba kerül, de lesz cápás film Blake Lively-vel vagy egy ütős akció Jonah Hill-el és Miles Teller-el.

augusztus-mozi-ajánló-2016

A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE (6)

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 4.
Rendezte: Yarrow Cheney
Főszereplők: Katie hangja - Ellie Kemper, Chloe hangja - Lake Bell, Hógolyó hangja - Kevin Hart, Duke hangja - Eric Stonestreet, Max hangja - Louis C.K.
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

A háziállattal rendelkezők tudják csak igazán, hogy egy kutya vagy egy macska bizony nagy felelősség. És sokszor nagy felfordulást képesek csinálni. Az Illumination Entertainment és a Universal Pictures végre feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

SUICIDE SQUAD - ÖNGYILKOS OSZTAG (16)

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 4.
Rendezte: David Ayer
Főszereplők: Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Ben Affleck, Cara Delevingne, Will Smith, Joel Kinnaman
Hazai forgalmazó: InterCom

Igazi rossz arcokkal lesz dolgunk a Suicide Squad-ban, elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, összegyűjtötte a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és egy speciális börtönben helyezte el őket. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... 

A ZÁTONY (16)

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 11.
Rendezte: Jaume Collet-Serra
Főszereplők: Blake Lively, Óscar Jaenada, Sedona Legge, Brett Cullenés a cápa
Hazai forgalmazó: InterCom

A Gossip Girl (Blake Livley) sztárja nem viccel, és úfy tűnik a végtelen óceánon érzi magát igazán otthon, imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húsz méternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét... és használnia kell az eszét. Izgalmasnak ígérkezik.

HAVEROK FEGYVERBEN (16)

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 18.
Rendezte: Todd Phillips
Főszereplők: Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas, Barry Livingston
Hazai forgalmazó: InterCom

A hihetetlenül sikeres Másnaposok-filmek rendezője ezúttal megtörtént eset alapján készítette krimibe oltott komédiáját, melyben két kiváló színész, Jonah Hill és Miles Teller segíti.

Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról - lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik -, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek. Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak - és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük...Miami Beachtől az iraki-afgán határig ver hullámokat ez a szélhámosság.

A BARÁTSÁGOS ÓRIÁS (6E)

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 25.
Rendezte: Steven Spielberg
Főszereplők: Rebecca Hall, Mark Rylance, Bill Hader, Penelope Wilton
Hazai forgalmazó: Freeman Film

Roald Dahl 1982-ben megjelent meseregénye világszerte hatalmas sikert aratott, összesen 41 nyelvre fordították le, köztük magyarra is. A könyvet az E.T. – A földönkívüli forgatókönyvírója, Melissa Mathison írta filmre, amelyet a háromszoros Oscar®-díjas Steven Spielberg rendezett.

A HABÓ (Mark Rylance) avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az "igazi" óriások, mint Vértunkoló (Bill Hader) és Húshabzsoló (Jemaine Clement) kétszer olyan nagyok és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Embereket esznek, míg a HABÓ csak "orrborká"-t és "hopfüzsgő"-t. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj. A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt (Penelope Wilton). Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val...

VAKSÖTÉT (18)

Magyarországi bemutató: 2016. augusztus 25.
Rendezte: Fede Alvarez
Főszereplők: Daniel Zovatto, Jane Levy, Stephen Lang, Dylan Minnette
Hazai forgalmazó: InterCom

A Gonosz halott író-rendező párosa Sam Raimi-val a horror mesterével, Pókember legsikeresebb megfilmesítőjével fogott össze, hogy megalkossa ezt a fojtogatóan izgalmas, különleges hangulatú filmet.

Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebépénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.

Megosztás facebookon