asdf

Plakátot kapott a kockanadrágos mesehős

Biztos vagyok benne, hogy Spongyabob sokak gyerekkorát határozta meg. Máig emlékszem arra, hogy minden reggel csak azért keltem fel korábban, hogy még időben elcsíphessem a reggeli Spongyabob-mesesorozat legújabb részét. Ezt az érzést pedig újra átélhetem 2015-ben!

Még hozzá már másodszor térhetnek vissza Patrickék a gyöngyvászonra. Az első egész estés mozifilmjüket 2004-ben mutatta be a Paramount. Akkor 30 milliós budget-ből készíthették el az animációs mesét, ami végül zajos sikert aratott. Csak Amerikában sikerült 85 milliót dollárt besöpörniük a „tengeri teremtményeknek”. A nemzetközi eredményekkel együtt összesen 140 millió dolláros összeg álhatott a stúdió számláján. Érthető és logikus döntés volt a Paramount részéről, hogy folytatni akarta Spongyabob mozis karrierjét, ám nagyon sokáig nem történt semmi a projekt körül. Most végre nem csak azt tudtuk meg, hogy mikor kerülhet bemutatásra a film, hanem rögtön egy poszter is érkezett a meséhez.

spongebob_squarepants_two-poster

A plakát azért is érdekes, mert nagy valószínűséggel reflektál arra a rajzolási megoldásra, amellyel készítik Spongyabobék újabb kalandját. Úgy tűnik, hogy az új trendeknek megfelelő technikával – 3D-vel megfűszerezve - készül el, és nem a hagyományos módon, ahogyan anno megszerették a rajongók.

Továbbá kiderült az is, hogy a mai divatnak megfelelően a folytatás alcímet is kapott: The SpongeBob Movie: Sponge out of Water. Az animációs mese várhatóan 2015. február 6-án érkezhet az amerikai mozikba.

Megosztás facebookon