asdf

RoboCroc a legújabb gagyihorror szörnye

  • Szerző: P. Kristóf
A Cápavihar, a Gyilkos cápa vs. óriáspolip és a Piranhaconda című szuperprodukciók után megérkezett a Syfy legújabb szörnyetege, a RoboCroc.

A Syfy újabb saját tv filmet készített a gagyi horror berkein belül. A lényeg, hogy valami eszméletlen sületlenség legyen a végeredmény, mert azt mostanában nagyon szeretik az emberek. Így futott nálunk is nagy sikerrel a Gyilkos cápa és az óriáspolip összecsapása, vagy például az a zseniális darab, amikor egy tornádó éhes cápákat visz ki a szárazföldre, ahol emberekre kezdenek vadászni. Zs kategóriához hűen a forgatókönyv persze nulla, a színészi játék még annyi sem. Arra azért odafigyelnek, hogy egy kiégett akciósztárt, vagy sorozatszereplőt leszerződtessenek műveikhez. A látvány meg minden képzeletet felülmúl(óan szar)!

robocroc

Ezúttal RoboCroc tartja rettegésben az embereket, aki akkor keletkezett, amikor egy titkos kísérleti űrhajó egy krokodilfarmra zuhant. Az előre beprogramozott nanotechnológiás drón, ami a hajón tartózkodott, teljesen véletlenül a parkban lakó és egyben a legnagyobb fogságban élő krokodil testét választja menedékül. Közben egybeolvad a gazdatesttel, az élő állatból egy fém gyilkológépet kreálva, melynek egyetlen életcélja a túlélés marad. Valamiért az az érzésem, hogy ezeket a nagyröptű szavakat a "forgatókönyvírók" nem lennének képesek definiálni sem, de egy biztos, hogy a RoboCroc megfelel az 'annyira szar, hogy már jó' kategóriának. Az amerikai bemutató szeptember 14-én lesz a Syfy műsorán, hazai forgalmazásról egyelőre még nincs hír, de őszintén reméljük, nem fosztják meg hazánkat ettől az élménytől. Addig is nézzétek meg az előzetest!

Megosztás facebookon