asdf

Saját dalaival hozzák zavarba az Oscar-jelölt színésznőt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Hamarosan nálunk is látható a Tökéletes hang 3., amelynek hősnői olyan lányok, akik egy acapella-csapat tagjaiként mérkőznek meg kihívóikkal, a mostani történetben egy fiatalabb és dinamikusabbnak tűnő dalárdával.
A főszereplő, az Oscar-jelölt Anna Kendrick a Parade.com portálnak elárulta, a film szereplői civilben is jó barátnők, együtt járnak bulizni meg étterembe, és roppant kínos számukra, amikor felismerik őket. „Amikor rájönnek az emberek, hogy mi vagyunk azok a filmből, összesúgnak, és rázendítenek valamelyik dalra a filmből. Ez olyan ciki! Ők persze úgy gondolják, hogy irtó jó fej dolog. De az az igazság, hogy ha pincérnő lennék, és meglátnám magunkat, én is beraknám a wurlitzerbe a film dalait.” – mesélte a színésznő.
Tökéletes hang 3_jelenet02
Anna Kendrick dala az első filmből, a Cup Song platinalemez lett Amerikában. A gyártó stúdió, a Universal Pictures kedves gesztusként bekeretezve adta át a színésznőnek a platinakorongot, de ezzel is volt egy kis galiba. „Igazán aranyosak voltak, hogy bekeretezték, de bónuszként ráraktak egy képet is a filmből, amin irtó hülye fejet vágok. Mondtam magamban, anyám, ezt én nem fogom kiakasztani otthon, úgyhogy újra bekereztettem, a fejem nélkül, így már lóghat a falon.”
Tökéletes hang 3_jelenet01
A színésznő azt is elárulta, nem zárja ki, hogy ez a harmadik lesz az utolsó Tökéletes hang, bár a csapat legszívesebben a végtelenségig folytatná. Ugyanakkor azt is el tudja képzelni, hogy a szuperhősös filmekhez hasonlóan új színészekkel folytatnák a sikersorozatot.
Tökéletes hang 3./Pith Perfect 3. – Hazai bemutató: 2017. december 28.
Megosztás facebookon