asdf

Shia LaBeouf többé nem híres

  • Szerző: P. Kristóf
Tovább folytatódik a botrányözön Lars Von Trier új filmje, A nimfomániás körül. A dán zseni legújabb botrányfilmjének rendezői változata a Berlini Filmfesztiválon mutatkozott be először.

Az esemény ezúttal sem maradt el bizarr szituációk nélkül, most a film egyik szereplője, a Transformers filmek sztárja, Shia LaBeouf kavart nagy port. A fiatal színész a bemutató elötti sajtótájékoztatóról rohant ki, miután válaszolt egy kérdésre, majd ezt követően egy papírzacskóval a fején tért vissza a vörös szőnyegre, melyre ezt írta: Többé nem vagyok híres.

Shia Labeouf zacskó

Az elegáns öltönybe, csokornyakkendőbe és zacskóba öltözött színész ezzel felkerült minden idők legfurcsább vörösszőnyeges megjelenéseinek listájára. Ezt az üzenetet már január 13 óta posztolja rendületlenül Twitter oldalára, de eddig nem határozta el magát ilyen monumentális lépésre. A kirohanása előtt a sajtótájékoztatón a szexjelenetekről kérdezték, melyre ennyit válaszolt: "A sirályok azért követik a halászhajókat, mert abban reménykednek, hogy szardíniákat dobálnak a tengerbe." Ezt követően rohant el váratlanul és csak este tért vissza a fent látható öltözékben. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon