asdf

Súlyos elvonási tünetei voltak Brad Pitt-nek!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Nemrég letette a cigarettát Brad Pitt, már nem is először, de most állítja, hogy tényleg végleg. A nikotinnal való szakítás után rettenetesen érezte magát az elvonási tünetek miatt, elviselhetetlenül ingerlékeny és goromba volt.

Brad-Pitt-Best"Nyomorult ember lett belőlem. A személyi edzőm figyelmeztetett, hogy minden napom pocsék lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire igaza van. Az elvonási tünetek olyan súlyosak voltak, hogy ölni tudtam volna, nem lehetett hozzám szólni." - mesélte Pitt a New York Postnak.

Brad Pitt nem először szokott le valamiről, évekkel ezelőtt a marihuanát iktatta ki az élvezeti cikkei közül. Akkor fogadták örökbe Angelina Jolie-val első közös gyermeküket, Maddoxot, és a színésznőnek az az egyetlen kikötése volt, hogy ha már Brad apa lett, szokjon le a kábítószerről.

Angelina-t és Brad-et hamarosan A tengernél című drámában láthatjuk, amely egy házaspár érzelmi válságáról szól. A rendező és a forgatókönyvíró maga Angelina, akit kedvenc hatvanas-hetvenes évekbeli európai művészfilmjei ihlettek.

Brad Pitt jövő év elején újabb filmben lesz látható. A nagy dobás egy bestseller tényregényen alapul, amelyben a hitelválság idején négy jó barát elhatározza, hogy megleckézteti a szűk látókörű bankokat. A filmhez kiváló kartettet sikerült összeválogatni:Pitt mellett Christian Bale, Ryan Gosling és Steve Carell játsszák a főszerepeket.

A tengernél/By the Sea - Hazai bemutató: 2015. november 12.

The Big Short - Hazai bemutató: 2016. február 4.

Megosztás facebookon