asdf

Tom Cruise az űrbe készül

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A napokban az Amerikai Producerek Kamarája (PGA) életműdíjjal tüntette ki Tom Cruise-t, aki beszédében megköszönte a filmkészítőknek, hogy kalandos életet tettek lehetővé számára. Hozzátette, várja az újabb lehetőségeket, és megtesz majd minden tőle telhetőt a siker érdekében.

Megszokott, hogy Tom Cruise minden akciófilmjében feljebb srófolja a tétet. Azt már tudni lehet, hogy a hamarosan mozikba kerülő Mission: Impossible Leszámolás első részben megcsinálta a filmtörténet legmeredekebb kaszkadőrmutatványát, ami után nehéz lesz még feljebb lépni. Illetve talán mégsem. Cruise még nem járt az űrben.

tomcruise_Ricky Vigil M
Fotó: GettyImages / Ricky Vigil M 

Az ezzel kapcsolatos pletyka évek óta kering Hollywoodban, ami ősszel nagy lökést kapott. Donna Langley, a Universal stúdió elnöke elárulta a BBC-nek, hogy szerepel a tervek között egy 200 millió dolláros film elkészítése, amelyet részben a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak, és Tom Cruise a főszereplő. A történet szerint karaktere éppen rossz passzban van, mégis ő az egyetlen ember, aki megmentheti a Földet. Cruise a filmben valódi űrsétát is tenne. A produkció elég nagy durranás lenne, mert be kell vonni hozzá a NASA-t és Elon Musk SpaceX nevű magán űrcégét is, amely kacagva tud egész stábokat az űrbe repíteni.

Már a rendezőt is kiszemelték, Doug Liman lenne az, aki jó munkakapcsolatot ápol Cruise-zal. Együtt készítették A holnap markábant és a Barry Seal: A beszállítót, nem okozna gondot, ha az orbitális kalandra is közösen vállalkoznának. Liman tavaly azt mondta erről a Thrillistnek, hogy ha olyan őrültséggel kínálják meg, amiben benne van a NASA, a SpaceX meg Tom Cruise, akkor ő eléggé befogadóképesnek bizonyulhat.

Cruise egyelőre a Mission: Impossible Leszámolás első eészben győzi le a gravitációt, aztán a második részben fogja, és csak utána jöhet az űrséta, ami logikus lépés lenne a földi kalandok után.

Megosztás facebookon