asdf

Tom Cruise-nak nagyon bejön a Top Gun 3. története

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: ScreenRant
Jerry Bruckheimer producer friss információkat közölt a Top Gun 3. részének történetéről és arról, hogy mikor készül el a folytatás.

Tony Scott eredeti, 1986-os filmjének folytatása, a Joseph Kosinski rendezte Top Gun: Maverick című film 2022-ben került a mozikba, és a nagyszabású légi jelenetekkel lenyűgözte a közönséget, miközben 1,4 milliárd dolláros bevételt hozott a kasszáknál. A figyelemre méltó siker meghozza az új Top Gun-filmet és a hírek szerint már készül a harmadik rész, amelyben Tom Cruise visszatér Maverick szerepében, Miles Teller mint Rooster és Glen Powell mint Hangman.

topgun3_tomcruise

Tom elképesztő. Sok időt töltöttünk vele. Van egy sztorink. Joe Kosinski-nek volt egy csodálatos sztoriötlete, és ő [Tom Cruise] azt mondta, hogy ez nagyon tetszik, úgyhogy fejlesztjük. De sosem lehet tudni, mikor készül el, mert Tom annyira elfoglalt. Épp a Missiont: Impossible-t csinálja, és utána még egy filmet forgat. Remélhetőleg kapunk egy forgatókönyvet, amit szeret, és újra a levegőben leszünk” – mondta Jerry Bruckheimer a Screen Rantnak adott interjúban. Arra a kérdésre, hogy esetleg Powell veszi-e át a stafétabotot, a producer megerősítette, hogy ismét Cruise fogja vezetni a csapatot. 

A harmadik Top Gun-film is valószínűleg egy új küldetés körül fog forogni, amely újra szolgálatba hívja Mavericket és Top Gun pilótatársait. Ha ugyanaz az írócsapat, amely a folytatás mögött állt, visszatér a Top Gun 3. történetének megírására, akkor valószínűleg hasonlóan erős forgatókönyvet fog kapni és utána nincs más hátra, csak az égig és végig! A Maverick több Oscar-jelölést is kapott, többek között a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában, ami igazi ritkaság az akciófilmek között. Végül a Legjobb hangkeverésért járó díjat kapta meg.

Tom Cruise jelenleg a Mission: Impossible 8. című film forgatásával van elfoglalva, és amikor befejezi, Bruckheimer szerint "van egy filmje utána". A producer valószínűleg Cruise-nak az Oscar-díjas rendezővel, Alejandro G. Iñárrituval való titkos együttműködésére utal, amiről egyelőre sem a címét, sem a sztoriját nem tudni. Ezután Cruise-nak még több projektje is lehet a Warner Bros. új partnerségének keretében, például A holnap határa 2., ami tovább tolhatja a Top Gun 3. gyártási ütemtervét.

Megosztás facebookon