asdf

A Sin City sztárja a Fenegyerek oldalán akciózik majd

A Transz és a Sin City: Ölni tudnál érte című filmek sztárjának Rosario Dawson-nak nagyon bejöhet ez a műfaj, ugyanis Frank Miller világa után Daredevil partnereként láthatjuk viszont a Netflix új sorozatában.

Az már korábban kiderült, hogy a főszerepet Charlie Cox (Csillagpor) kapta, így Ben Affleck után övé a megtisztelő feladat, hogy helyreállítsa a vak szuperhős megtépázott renoméját. Mellette még a Jurassic World egyik sztárjának, Vincent D'Onofrio-nak a szerepeltetését erősítették meg, aki a szuperhős egyik nemezisét formálhatja majd meg.

rosario_dawson_daredevil

Nem rég pedig egy újabb castingot jelentettek be hivatalosan. Még hozzá nem is akármilyent! A készítőknek sikerült „leigazolniuk” Rosario Dawson-t, aki többek között olyan mozifilmekben szerepelhetett, mint a Nagy Sándor, a hódító, a Transz vagy a Sin City: Ölni tudnál érte. A gyönyörű színésznő karakterének kilétét egyelőre még rejtély övezi. Lehet, hogy egy ismert képregényfigurával lepik meg az írók? Talán pont Elektrával?

A széria minőségét tekintve további bizakodásra adhat még okot az, hogy a showrunner pozícióba az a Steven S. DeKnight került, aki a Spartacus című tv-sorozattal egyszer már emlékezetest alkotott.

A Netflix sorozata, a Daredevil várhatóan 2015-ben kerül majd a képernyőre.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon