asdf

Előzetesek

Pappa Pia - Minden nap nyár!

2017. július 19.
Megérkezett a Pappa Pia ALL STARS klipje! A nyár zenés vígjátékának főcímdala, a Minden nap nyár tökéletesen adja vissza a film hangulatát

Boldog halálnapot! - Szinkronos előzetes

2017. június 16.
A Bloomhouse produkciós cég a Whiplash, a Széttörve és a Tűnj el! sikere után egy újabb eredeti és izgalmas filmmel lepi meg a mozinézőket.

Befutott a Jégvarázs kisfilmjének előzetese!

2017. június 15.
2015-től lehet tudni, hogy lesz folytatása a Jégvarázsnak. Elza, Anna és Olaf újabb kalandját nagyon várják a rajongók, ami nem is csoda, hiszen az első rész a több, mint 1,27 milliárdos bevételével minden idők legsikeresebb animációs filmje lett.

Egyenesen át (2017) - Első előzetes

2017. június 13.
1990-ben mutatták be a Kiefer Sutherland, Julia Roberts, William Baldwin és Kevin Bacon szereplésével készült Egyeneset át (Flatliners) című thrillert, amelyben egy csapat orvostanhallgató a halálközeli állapotról szeretne többet megtudni, és ezért a saját életüket is kockára teszik.

Fekete Párduc - Első előzetes

2017. június 10.
A jövő februárban érkező Fekete Párduchoz megérkezett az első videós ízelítő, amely a képzeletbeli Wakandában játszódik. A rendezői széket a Creed - Apollo fia rendezője, Ryan Coogler foglalta el.

Utóhatás - Feliratos előzetes

2017. május 30.
Június 1-jén mutatják be a mozik az Utóhatás (Aftermath) című filmet, amelyben Arnold Schwarzenegger tőle szokatlan módon drámai szerepet alakít.

Volt egyszer egy Venice - Szinkronos előzetes

2017. május 29.
Bruce Willis már belefáradt John McClane szerepébe, így inkább John Wick karakterére hajazó filmben keménykedik.

Valerian és az ezer bolygó városa - Új, szinkronos előzetes

2017. május 25.
Idén nyáron egy igazán látványos sci-fivel tér vissza a mozikba Luc Besson. A képregény adaptáció főszereplői Cara Delevigne és Dane DeHaan. A Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) legújabb és látványos előzetese megérkezett, amely Az ötödik elem, a Mad Max és az Avatar képi világát eleveníti meg.

Szárnyas fejvadász 2049 - Új, szinkronos előzetes

2017. május 11.
Denis Villeneuve nagyon oda tette magát és durván felturbózta az eredeti Szárnyas fejvadász továbbgondolását. A Magyarországon forgatott Szárnyas Fejvadász 2049 Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével ősszel a mozikban!

Kingsman - Az aranykör - Szinkronos előzetes

2017. április 27.
A nagy sikerű első részt (2015) követően az eddigi szereplőkhöz újabb, még nagyobb sztárok (és esetleg a korábban meghaltak) csatlakoznak, hogy őrületes akcióorgia és meghökkentően angolos poénok közepette kápráztassák el nézőiket.

A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja - Új előzetes #2

2017. április 22.
Befutott a legújabb szinkronizált előzetes a Karib-tenger kalózai - Salazar bosszújához. Az 5. kalózos film májusában érkezik a hazai mozikba Johnny Depp főszereplésével!