asdf

A tesztközönség imádta a Dumb és Dumber 2-t

  • Szerző: P. Kristóf
Bár a Dumb és Dumber folytatása csak novemberben érkezik a mozikba, de már elkészült és a rendező testvérpár le is vetítette egy tesztközönségnek, hogy megnézzék a reakciójukat.

Pár szerencsés filmrajongó több, mint fél évvel a bemutatója előtt megnézhette a Dumb és Dumber című vígjáték-klasszikus folytatását. Amerikában bevett szokás a bemutató előtt jóval levetíteni a filmet egy úgynevezett tesztközönségnek, hogy a reakciójukból megvizsgálhassák, hogy jó e a kész film, vagy szükséges változtatni rajta.

Dumb Dumber

Ez történt a Noé-val is, melyet egyből megtámadott a vallásos nézőközönség. A Farrelly-testvérek legújabb vígjátéka azonban kitűnő fogadtatást kapott, gyakorlatilag mindenki imádta. A mázlisták közül többen meg is osztották véleményüket Twitteren, az alábbiakat nyialkozták a vetítés után:

"Olyan szerencsés voltam, hogy tegnap megnézhettem a Dumb és Dumber 2-t. Jim Carrey visszatért és pokolian vicces."

"A Dumb és Dumber 2 nagyon vicces, mindenkinek meg kell nézni, ha megjelenik!"

"A Dumb és Dumber 2 kib*szottul vicces."

"Azok között voltam, akik a világon először láthatták a Dumb és Dumber 2-t és azt tudom mondani nektek, hogy mindenki nézze meg novemberben, mert ez a szar nagyon vicces."

"A Dumb és Dumber 2 rohadtul csodálatos. Benne van Jim Carrey 5 legjobb filmjében!"

"Ha elfelejtettétek volna, milyen zseniális Jim Carrey, akkor novemberben emlékeztet majd rá mindenkit."

"Rengeteg zseniális fordulat. Imádni fogjátok. Eltelt egy kis idő, amióta láttam az első részt, de ez legalább olyan jó, ha nem mégjobb."

A fergetegesnek ígérkező vígjáték első előzetese bármikor megérkezhet, míg maga a film Dumb és Dumber kettyó címen 2014. november 14-én debütál majd. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon